Ο ΠΑΟΚ καταγγέλλει την Μπεϊτάρ!


Σε σίριαλ εξελίσσεται η μεταγραφή του Έρικ Σάμπο από τον ΠΑΟΚ στην Μπεϊτάρ, καθώς ο σύλλογος από τα Ιεροσόλυμα ακόμη δεν έχει καταθέσει τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει οι δύο ομάδες για την μετακίνηση του Σλοβάκου μέσου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ από το Ισραήλ, οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη με την συμπεριφορά της Μπεϊτάρ, γιαυτό και σκέφτονται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε καταγγελία στην FIFA.

Να θυμίσουμε ότι η Μπεϊτάρ έπρεπε να καταθέσει το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ έως και την 1η Ιουλίου, κάτι που δεν έγινε ποτέ! Η πλευρά του Δικεφάλου έδωσε, μάλιστα, διορία δύο εβδομάδων στους Ισραηλινούς, οι οποίοι φάνηκαν και πάλι ασυνεπείς.

Η συμπεριφορά των ανθρώπων του συλλόγου από τα Ιεροσόλυμα έχει φέρει εκνευρισμό στις τάξεις του Δικεφάλου, δεδομένου ότι αρνήθηκαν μεγαλύτερες προτάσεις για τον 26χρονο μέσο, αφού η Μπεϊτάρ ενεργοποίησε την συμφωνία, χωρίς να έχει διάθεση να πληρώσει…

Οι Ισραηλινοί, μάλιστα, παρότι δεν έχουν φανεί εντάξει στην υποχρέωση τους απέναντι στον ΠΑΟΚ, έχουν χρησιμοποιήσει τον Σάμπο σε δύο ματς των προκριματικών του Europa League, κάτι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επιτελείς του Δικεφάλου ως νομικό επιχείρημα στην καταγγελία που θα καταθέσουν.

inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos