«Θα κάνω έρευνα”


Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μίλησε για τις καταγγελίες που κάνουν λόγο για επίθεση σε Ρώσους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι δεν το πιστεύει, όμως θα κάνει έρευνα
 
Την δική του απάντηση στις καταγγελίες για επίθεση σε Ρώσους δημοσιογράφους από οπαδούς του ΠΑΟΚ έδωσε ο ισχυρός άντρας της «ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ενημερώθηκε για το περιστατικό, ωστόσο δεν πιστεύει ότι υπήρξε επίθεση, όμως έδωσε την υπόσχεση ότι θα κάνει σχετική έρευνα προκειμένου να διαλευκανθεί το θέμα.

Πιο αναλυτικά δήλωσε:

«Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες είμαι συνεχώς σε ένα αεροπλάνο και μόλις πριν μια ώρα προσγειώθηκα ξανά. Μου έστειλαν μια ενημέρωση για μια ένταση, αλλά δεν το πιστεύω και δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά σας υπόσχομαι πως θα το ερευνήσω. Για αυτό να μην έχετε καμία αμφιβολία.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως οπαδοί του ΠΑΟΚ θα επιτίθονταν σε δημοσιογράφους. Προφανώς θα υπήρξε κάποια πρόκληση. Οι Έλληνες στη βόρεια Ελλάδα αγαπάνε τους Ρώσους περισσότερο και από ό,τι τους αγαπάνε οι ίδιοι οι Ρώσοι».


Πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White