«Θα διορθώσω το… λάθος”


Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Σπαρτάκ Μόσχας και τη νίκη του ΠΑΟΚ με σκορ 3-2 στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε:


«Είναι δύσκολο όταν στο 15′ το σκορ είναι 0-2. Ήταν πολύ ωραίο ματς, με πολλά γκολ ένταση και ανατροπές. Βρήκαμε ψυχικά αποθέματα να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή και θα πάμε στη Ρωσία για να πάρουμε την πρόκριση.

Η ομάδα έχει μεγάλες προσωπικότητες και δεν το βάλαμε κάτω. Δώσαμε το 100% και αυτός είναι ο σκοπός μας, να γράψουμε την ιστορία με τέτοιες μεγάλες νίκες και πρέπει να συνεχίσουμε την πολύ δουλειά.

Δεν είναι εύκολο όταν χάνεις τέτοιες μεγάλες ευκαιρίες, θα δω τι έκανα λάθος για να το διορθώσω. Είμαστε μια καλή και ενωμένη παρέα και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας διαλύσει.

Όποιος καταλαβαίνει, τα συνθήματα του κόσμου και τι φωνάζει παίρνει μεγάλη ώθηση. Ευχαριστούμε τον κόσμο, πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι. Η πορεία ξεκίνησε από τη Βασιλεία και θα τελειώσει το Μάιο.. πρέπει να μείνουμε ενωμένοι στα καλά και στα κακά που θα έρθουν.

Βγαίνεις ποιο δυνατός από δύσκολες καταστάσεις σε τέτοιο επίπεδο. Τέτοια ματς δίνουν πολλά μαθήματα και προσωπικό με βοηθάνε να γίνω πιο έμπειρος”.

inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos