Τα… νεότερα για Βέρνμπλουμ


Όπως είναι γνωστό ο Πόντους Βέρνμπλουμ βρίσκεται από την Παρασκευή (4/8) στην Θεσσαλονίκη, για τις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα για να υπογράψει ο Σουηδός και να αποτελέσει και επίσημα την τέταρτη μεταγραφή του Δικεφάλου το φετινό καλοκαίρι, όμως υπάρχει ένα μικρο «αγκάθι»που εμποδίζει την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Όσο παράδοξο και αν φαίνεται ενώ ΠΑΟΚ και Βέρνμπλουμ τα έχουν βρει σε όλα για το οικονομικό και τις λεπτομέρειες της συμφωνία δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση για τον τόπο διαμονής!

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Νίνα, δίνει πολύ μεγάλη σημασία στον χώρο που θα φιλοξενηθεί η οικογένεια την ερχόμενη συμφωνία και οι «ασπρόμαυροι» έχουν επιστρατεύσει όλους τους συνεργάτες τους για να εντοπιστεί η οικεία που ικανοποιεί τις απαιτήσεις της.

Οι συνθήκες διαμονής τους καθώς και άλλα επιμέρους ζητήματα (π.χ. το σχολείο που των παιδιών) είναι πολύ σημαντικά για την οικογένεια Βέρνμπλουμ, για αυτό και δεν έχει υπάρξει ακόμα οριστική εξέλιξη.

Εικάζεται ότι μέσα στο Σαββατοκυριάκο το ζήτημα θα λυθεί και ο Πόντους Βέρνμπλουμ θα υπογράψει για να ενταχθεί και επίσημα στην καθημερινότητα της ομάδας.

inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos