Κλήρωση με διπλό ενδιαφέρον

Ο ΠΑΟΚ έχει στραμμένο το βλέμμα του στην σημερινή κλήρωση της Δευτέρας (23/7), καθώς περιμένει να μάθει τον πιθανό του αντίπαλο στον επόμενο γύρο του Champions League, εφόσον ξεπεράσει το ενδιαφέρον της Βασιλείας στο δεύτερο προκριματικό γύρο.
Στις 13:00 θα ξεκινήσει η διαδικασία, ενώ θυμίζουμε πως πιθανοί αντίπαλοι είναι οι εξής: Φενέρμπαχτσε, Σπαρτάκ Μόσχας, Σταντάρ Λιέγης και Σλάβια Πράγας.


Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων» εστιάζεται και στην κλήρωση του Europa League που θα ακολουθήσει, καθώς σε περίπτωση που αποκλειστεί από τη Βασιλεία, τότε θα υποβιβαστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, ο Δικέφαλος θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών και θα γνωρίζει μετά το τέλος της κλήρωσης, όλα τα δεδομένο για το επόμενο ευρωπαϊκό του ταξίδι.
Αν δηλαδή, σε περίπτωση που συνεχίζει στο Europa League, θα κληρωθεί με κάποιον εκ των 13 μονών αντιπάλων που περιμένουν ήδη ή με κάποιον από τα 37 ζευγάρια που θα αγωνιστούν στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White