«Επείγουν οι μεταγραφές»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, σε νέες του δηλώσεις μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Νόρτζελαντ, μίλησε για την μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου, αναφέροντας πως επείγουν οι κινήσεις για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός:

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ: «Αυτή τη στιγμή έχουμε 11 μέρες προετοιμασίας ήταν η αρχή είναι νωρίς ακόμα όμως όλοι οι παίκτες πήραν τα ίδια λεπτά συμμετοχής αναμίξαμε τις ομάδες για να παίξουν όλοι μαζί έχουμε καινούριους παίκτες που χρειάζονται χρόνο για να καταλάβουν πως προπονούμαστε και πως πηγαίνουμε στα παιχνίδια οι πάντες καταλαβαίνουν ότι μόνο με τη δουλειά έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Για τα νέα πρόσωπα στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ: «Για  τους καινούριους παίκτες είναι δύσκολο να μπαίνουν στο γκρουπ μην σκέφτεστε μόνο τους Χατσερίδη και Ζαμπά αλλά και αυτούς που ήρθαν από δανεισμό για μένα είναι και αυτοί καινούριοι. Όπως ξαναείπα είμαστε μια νέα ομάδα. Σκεφτείτε πως σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Μπαλογιάννη σε μία νέα θέση για αυτόν».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ του Δικεφάλου: «Θυμηθείτε ότι έφυγαν ο Μακ και ο Τζάλμα επίσης ο Πρίγιοβιτς δεν ήταν μαζί μας οπότε η επιθετική γραμμή μας ήταν καινούρια. Δεν μίλησα για τον Χαρίση που έπεσε πάνω σε Μαουρίσιο Κάνιας και Σάχοφ έχει συνηθίσει να παίζει με άλλο στυλ παιχνιδιού».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ: «Είναι προφανές ότι επείγουν οι μεταγραφές του φορ και του αριστερού μπακ. Ξοδεύοντας χρόνο δεν θα προσαρμοστούν γρήγορα όταν έρθουν. Έχουμε καλό γκρουπ και καλές πρώτες επιλογές αλλά αν γίνει κάτι δεν θα έχουμε επιλογές».


Για τον Αμρ Ουάρντα: «Ο Ουάρντα έλειπε ένα χρόνο δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση του».

πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White