Η αλήθεια για Μπεργκ!


Απο πέρσι τον χειμώνα το sportime σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του Μάρκους Μπεργκ. Είχαμε αναφέρει ότι σε περίπτωση που έρθει πρόταση για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και αποφασίσει ο ΠΑΟΚ να τον παραχωρήσει, τότε ο Σουηδός θα βρεθεί προ των πυλών της Τούμπας.

Απο τότε ως σήμερα, δεν άλλαξαν πολλά αφού ο Πρίγιοβιτς παρέμεινε στον Δικέφαλο ωστόσο η συνάντηση του Γιώργου Σαββίδη με τους εκπροσώπους του Σουηδού φορ στην Ολλανδία, σίγουρα πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός. Το sportime όπως και πέρσι τον χειμώνα έτσι και τώρα ,έχει το ρεπορτάζ και αποκαλύπτει την αλήθεια.

Η «καψούρα» της οικογένειας Σαββίδη για τον Μπεργκ κρατάει απο τότε που ο ικανότατος επιθετικός έπαιζε στον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ όμως στο πρόσωπο του Πρίγιοβιτς βρήκε τον δικό του Μπεργκ.

Ο Σέρβος έκανε «πράγματα και θαύματα» με τη φανέλα του Δικεφάλου και τη σεζόν που πέρασε, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής των Κυπελλούχων, εμπιστεύονται απόλυτα τον Πρίγιοβιτς και επιθυμούν με αυτόν «πρώτο βιολί», να πανηγυρίσουν φέτος την κατάκτηση του τίτλου. Ωστόσο κανείς, ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε ο ποδοσφαιριστής δεν μπορούν να αγνοήσουν την πραγματικότητα και στον Δικέφαλο θέλουν να είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα.

Ήδη στην Τούμπα εδώ και καιρό καταφθάνουν προτάσεις αρκετών εκατομμυρίων ευρώ για τον Πρίγιοβιτς αλλά ακόμη όχι στα χρήματα που ζητάει ο ΠΑΟΚ (ένα ποσό κοντά στη ρήτρα των δέκα εκατομμυρίων ευρώ) όπως και πολλές ερωτήσεις για τον σπουδαίο επιθετικό. Τα… σημάδια δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα (μάλλον μετά τη Βασιλεία), κάποια ομάδα θα βρεθεί να δώσει ένα μεγάλο συμβόλαιο στον Σέρβο αλλά και τα χρήματα της ρήτρας. Σε εκείνο το σημείο λοιπόν, ο ΠΑΟΚ και ο παίκτης θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να αποφασίσουν. Αν η απόφαση θα είναι πώληση, τότε και μόνο τότε το όνομα του Μάρκους Μπεργκ θα «παίξει δυνατά».

Ο Δικέφαλος και ο ίδιος ο Γιώργος Σαββίδης στη συνάντηση του με τους εκπροσώπους του Μπεργκ πριν λίγες ημέρες στο Άμστερνταμ, έμαθε τα νούμερα που χρειάζονται για την απόκτηση του και είναι πολλά! Περίπου 3,5 εκατομμύρια άλλωστε είναι ο ετήσιος μισθός του στην Αλ Αΐν και σίγουρα αποτελεί το σημαντικότερο εμπόδιο για όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει.

Απο την άλλη, ο Μπεργκ που είναι θετικός να έρθει στον ΠΑΟΚ και θέλει να φύγει απο τη Σαουδική Αραβία, αναμένεται να ρίξει τις απαιτήσεις του καθώς δεν έχει κάποια πρόταση πόσω μάλλον, σε αυτά τα νούμερα.

Απαιτήσεις έχει και η ομάδα του η Αλ Αΐν αλλά εκεί μπορεί να βρεθεί η «χρυσή τομή», απο τη στιγμή που και ο παίκτης έχει τη διάθεση να αποχωρήσει.

Ολα αυτά βέβαια μόνο και αν τελικά γίνει κάποιο «χρυσό» deal με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, διότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos