Η δεύτερη… ευκαιρία του Ουάρντα

Με ένα… νέο πρόσωπο ταξίδεψε η αποστολή του ΠΑΟΚ στο Όστερμπεεκ της Ολλανδίας, καθώς ο Αμρ Ουάρντα, ενσωματώθηκε στις υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων», μετά το τέλος της παρουσίας του στην Εθνική Αιγύπτου στο Μουντιάλ της Ρωσίας.
Ο 24ρονος μεσοεπιθετικός, που την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε με την μορφή του δανεισμού, θα έχει μια δεύτερη… ευκαιρία στον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι το προηγούμενο καλοκαίρι ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, υπέπεσε σε ουκ ολίγα πειθαρχικά παραπτώματα, που είχαν ως αποτέλεσμα τον δανεισμό του.


Η θετική παρουσία που είχε ο Ουάρντα στον Ατρόμητος, κλείνοντας την σεζόν με 28 συμμετοχές, 11 γκολ και 7 ασίστ, παίρνοντας μάλιστα και το βραβείο του MVP της Super League, αλλά και η καλή… διαγωγή που έδειξε στο Περιστέρι, έκαναν τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός –πλέον- θα έχει την ευκαιρία στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Όστερμπεεκ της Ολλανδίας, να δείξει ότι έχει αφήσει πίσω του, την κακή του πρώτη σεζόν στα «ασπρόμαυρα», διεκδικώντας μια θέση στο ρόστερ του Δικεφάλου για τη νέα σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White