Πρώτη φιλική ήττα για φέτος!

Την ήττα με 1-2 από την Νόρτζελαντ γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους. Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε μέτριος και κουρασμένος στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο με τις αλλαγές ήταν πιο φρέσκος, αλλά το πρέσινγκ των Δανών σε ολόκληρο το 90λεπτο τον δυσκόλεψε πολύ.


Με τον Βιεϊρίνια για πρώτη φορά στην ενδεκαδα παρατάχθηκε ο ΠΑΟΚ σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Ρέι ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Βιεϊρίνια, Κίτσιου, Κρέσπο, Μιχόγεβιτς στην άμυνα, οι Μαουρίσιο, Σάκχοφ στα χάφ, μπροστά τους ο Πέλκας, στα άκρα Λημνιός, Λάμπρου και στην κορυφή της επίθεσης ο Μυστακίδης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα γρήγορο γκολ από τους Δανούς, που αποσυντόνισε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δυσκολευόταν να βρει πατήματα στο γήπεδο. Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Πέντερσεν έκανε μία κάθετη μπαλιά από τα αριστερά, ο Όλσεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Δικέφαλος προσπάθησε να ισορροπήσει κυρίως με πλαγιοκοπήσεις και εκφραστή των επιθέσεών του τον Μυστακίδη αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.
Αντίθετα, ένα τραγικό λάθος της άμυνας έφερε και ένα δεύτερο γκολ για την Νόρτζελαντ. Στο 31’, ο Ντόνιοχ πίεσε τον Μιχόγεβιτς ο οποίος έκανε το λάθος, με τον πρώτο να κλέβει, να περνάει και τον Ρέι και να γράφει το 0-2.

Στο 38′, ο ΠΑΟΚ έχασε καλή ευκαιρία. Ο Μυστακίδης πήρε μία κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Σπουδαία φάση έγινε και στο 45’ όταν ο Μυστακίδης έκανε ωραία κίνηση, ο αντίπαλος πορτιέρε έδιωξε, με τον Σάκχοφ να κάνει ένα σουτ έξω από την περιοχή και να κερδίζει το κόρνερ.

Στην επανάληψη, ο Λουτσέσκου άλλαξε όλη την ενδεκάδα του εκτός από τον Πέλκα και έδειξε πιο φρέσκος στο γήπεδο. Πίεσε από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, χωρίς πάντως να έρθει κάποια σπουδαία ευκαιρία για γκολ.

Στο 64’ μπήκε και ο Λημνιος αντί του Πέλκα (με τον Μπίσεσβαρ να περνάει στον άξονα) αυξάνοντας την πίεση του ΠΑΟΚ στον αντίπαλο.

Το γκολ τελικά ήρθε στο 75’. Μετά από σέντρα του Λημνιού και κεφαλιά του Ενρίκε, ο Κουλούρης έκανε το 1-2.

Στο τέλος ο ρυθμός έπεσε χωρίς να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι.

Γκολ: Κουλούρης 75’ / Όλσεν 6’, Ντόνιοχ 31’
ΠΑΟΚ (1ο ημίχρονο): Ρέι, Βιεϊρίνια, Κίτσιου, Κρέσπο, Μιχόγεβιτς, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Πέλκας, Λημνιός, Λάμπρου, Μυστακίδης.
ΠΑΟΚ (2ο ημίχρονο): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μπαλογιάννης, Χαρίσης, Κάνιας, Πέλκας (Λημνιός 64’), Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Κουλούρης.


Νόρτζελαντ: Λάρσεν, Τίντελμαν (Άντερσεν 54’), Νέλσον, Σκόβγκαρντ, Μπάρτολετς, Γένσεν, Ρίγκαρντ, Μίνι, Όλσεν (Ράσμουσεν 59’), Ντάμσγκαρντ, Γκόντσγουεϊ.

πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White