"Ετοιμος να δώσω το 100%"

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στη Συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Βασιλεία, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αναλυτικά ο Σέρβος επιθετικός δήλωσε:


Για τις πρώτες σκέψεις όταν έμαθε ότι θα ήταν αντίπαλος ο Βασιλεία και αν αυτές επιβεβαιώθηκαν μετά τον πρώτο αγώνα:


«Όταν έμαθα, ότι θα παίξουμε με τη Βασιλεία, ήξερα ότι πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και αυτό επιβεβαιώθηκε μετά τον πρώτο αγώνα της Τούμπας».


Για την αλλαγή προπονητή στη Βασιλεία και αν μπορεί να επηρεάσει θετικά τον ΠΑΟΚ:


«Μπορεί να μας  επηρεάσει θετικά, να μας βοηθήσει και να περάσουμε στην επόμενη φάση».


Για το αν έχει περισσότερο κίνητρο επειδή θα παίξει κόντρα σε μια ομάδα από τη χώρα που γεννήθηκε και η οποία ίσως να μην εκτίμησε τις ικανότητές του όσο θα έπρεπε:


«Το πιο σημαντικό είναι η απόδοση της ομάδας. Η προσωπική είναι δευτερεύουσας σημασίας! Είμαι πεπεισμένος ότι θα παίξουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα».


Για το αν είναι περισσότερο έτοιμος να αγωνιστεί συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα:


«Eίμαι έτοιμος για να δώσω το 100% σε 90 ή 120 λεπτά. Αν νιώσω αδύναμος, θα πω τον προπονητή να με αλλάξει γιατί υπάρχουν πολλοί ικανοί παίκτες που μπορούν να με αντικαταστήσουν».


Αν ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα επειδή είναι πιο δεμένη ομάδα:


«Σε αγώνες όπως αυτόν κόντρα στη Βασιλεία, δεν παίζoυν ρόλο όλα αυτά. Αυτό που μετράει, είναι να αποδώσουμε στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που πρέπει!»


Για την ατμόσφαιρα στην έδρα της Βασιλείας:


«Θα είναι μια δυνατή ατμόσφαιρα, αφού είναι και εθνική εορτή. Ο ΠΑΟΚ έχει συνηθίσει, όμως, να παίζει σε δύσκολες έδρες και δεν θα έχει πρόβλημα».


Για τα δυνατά σημεία της Βασιλείας και τον υπηρεσιακό της τεχνικό, Αλεξάνταρ Φράι:


«Όλη η ομάδα είναι επικίνδυνη. Παρακολουθούσα τον Φράι από παλιά, αλλά κόντρα στη Βασιλεία θα τα δώσω όλα στο γήπεδο».


Για το αν παρακολουθεί την ελβετική λίγκα:


«Όχι πάρα πολύ… Δίκαια πήρε το πρωτάθλημα η Γιανγκ Μπόις, αλλά η Βασιλεία συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο ελβετικό πρωτάθλημα. Ανταλλάσσω κάποια μηνύματα με φίλους μου αλλά δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα…»

πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White