Οι εξελίξεις με Βέρνμπλουμ

Η επιμονή και η υπομονή του ΠΑΟΚ για το θέμα του Πόντους Βέρνμπλουμ φαίνεται πως θα αποφέρει τελικά καρπούς
Μπορεί τον προηγούμενο καιρό να μην υπήρξαν νεότερα από την μεταγραφή του Σουηδού χαφ, ωστόσο τις τελευταίες ώρες η υπόθεση έχει αναθερμανθεί , η πίεση του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του έμπειρου χαφ αλλά και η μεγάλη οικονομική προσφορά που έχει καταθέσει, έφερε τις δύο πλευρές ξανά κοντά.

Θυμίζουμε ότι εδώ και καιρό ότι υπήρχε η πρώτη θετική απάντηση του Βέρνμπλουμ (ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία για διακοπές μαζί με την οικογένεια του) όμως εκείνος είχε ζητήσει περισσότερο χρόνο, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του καθώς περίμενε κάποια πρόταση καλύτερου πρωταθλήματος από το ελληνικό.
Ολο αυτόν τον καιρό της αναμονής, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατάφεραν να παρουσιάσουν με τον καλύτερο τρόπο το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και το ότι πάνω του, στηρίζουν το «χτίσιμο» του φετινού συνόλου του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Θυμίζουμε ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν ανεβάσει δύο φορές την προσφορά τους, με την τελική τους πρόταση να είναι τριετές συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ.
Οπως όλα δείχνουν η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα καταφέρει στο τέλος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ, που είναι η σημαντικότερη κίνηση για τους ιθύνοντες του Δικεφάλου.
πηγη:sporttime

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White