Επιβεβαίωσε η πλευρά Βέρνμπλουμ

Για το προγραμματισμένο ραντεβού του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αναφορικά με την υπόθεση του Πόντους Βέρνμπλουμ μίλησε ο εκπρόσωπός του σε μέσο της Σουηδίας https://bloggar.aftonbladet.se/sillyseason/2018/06/29/wernbloom-allt-narmare-paok-bekraftar-forhandlingar/).

Oπως διαβάσατε χθες, ο ένας από τους δυο εκπροσώπους του Σουηδού βρέθηκε χθες στην Θεσσαλονίκη, την ώρα που ο «πελάτης» του βρίσκεται σε οικογενειακές διακοπές στην Τουρκία.


Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Καρλ Φάγκερ, βρέθηκε για άλλη υπόθεση στην Ελλάδα, ωστόσο, όπως όφειλε, συναντήθηκε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσουν από κοντά την προοπτική της μεταγραφής του Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ.
Κάτι που έκανε με δέκα ακόμη συλλόγους που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 31χρονο χαφ. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν υπάρχει θέμα βιασύνης για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση για το μέλλον του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το αν βρέθηκε στην Ελλάδα:
«Ήμουν στην Ελλάδα με τον Σεμπάστιαν Έρικσον (σ.σ. πήρε μεταγραφή στον Παναιτωλικό) και στη συνέχεια βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη και άκουσα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Έκανα ότι ακριβώς και με τους άλλους δέκα συλλόγους που είχα ραντεβού για τον Πόντους».
Για το πότε θα αποφασίσει ο Βέρνμπλουμ:
«Δεν πιεζόμαστε. Δεν έχουμε θέσει κάποιο χρονοδιάγραμμα».
Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ:
«Είναι ένας μεγάλος και φιλόδοξος σύλλογος».
πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White