Επιστρέφει επίσημα ο Ενρίκε


Οριστική πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Πέντρο Ενρίκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο βραζιλιάνος ενημερώθηκε από τους επιτελείς του Δικεφάλου ότι έχει συμπεριληφθεί στα πλάνα της νέας περιόδου από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Συγκεκριμένα οι συνεργάτες του Ρουμάνου τεχνικού επικοινώνησαν με τον Ενρίκε και τον ενημέρωσαν πως στις 20 Ιουνίου πρέπει να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα που στις 22 του μήνα αναχωρεί για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.


Ο Ενρίκε δεν έκρυψε ότι η εξέλιξη αυτή τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο καθώς σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσε να δοθεί ξανά δανεικός από την ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος είχε ξεκαθαρίσει επίσης ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο να δεχθεί εκ νέου δανεισμό του στην Καραμπάχ και είχε εκφράσει την επιθυμία να του δοθεί η ευκαιρία να αποδείξει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Δικεφάλου αποφάσισε πως ο Ενρίκε δικαιούται την ευκαιρία που ζητά και θα του την δώσει στην διάρκεια της νέας περιόδου.

Μετά την ενημέρωση της ΠΑΕ, ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης κατοικίας στην Θεσσαλονίκη για τον επόμενο χρόνο.
inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos