«Θέλουμε Χατζηϊσαΐα και Γιαννούλη»

Για τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ και την μεγάλη επιθυμία να διατηρηθούν στο ρόστερ του Ατρόμητου οι Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Χατζηϊσαΐας, μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο τεχνικός διευθυντής της αθηναϊκής ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος.
Αναλυτικά, τα όσα είπε:


Για τους δανεικούς:

«Προφανώς και θέλουμε να τους κρατήσουμε και τους τρεις. Και τον Ουάρντα, αλλά είναι πολύ δύσκολο, έκανε καταπληκτική σεζόν. Συμμετέχει στο Μουντιάλ, ενδέχεται να πωληθεί ή να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Είναι αδύνατο για τον Ουάρντα συνεπώς. Τον Χατζηισαΐα τον θέλουμε, είμαι ευχαριστημένοι, έκανε πολύ καλή σεζόν. Ξέρουμε ότι τον Ιούνιο του 2019 λήγει το συμβόλαιό του και είμαστε σε συζητήσεις για να ανανεώσει. Ο πρώτος του στόχος είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Διαφορετικά, επειδή έχω μιλήσει με αυτόν και τον εκπρόσωπό του, εφόσον δεν είναι στα πλάνα του ΠΑΟΚ θέλει να παίξει στο εξωτερικό. Βέβαια, όλα αυτά για το εξωτερικό είναι υποθετικά. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία μαζί του. Αν δεν επιτευχθεί κάτι από όλα αυτά, θα συζητήσουμε μήπως μπορέσουμε και τον έχουμε και τη νέα σεζόν μαζί μας. Για τον Γιαννούλη υπάρχει διετής δανεισμός. Θέλουμε να συνεχίσει σε εμάς και είμαστε σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, διότι υπήρχε μια σκέψη για επιστροφή στον ΠΑΟΚ. Δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι, όμως, επειδή πιεζόμαστε και θέλουμε να ολοκληρώσουμε προγραμματισμό μας λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων που ξεκινούν νωρίς, νομίζω ότι το αργότερο ως το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του».

Για την επιθυμία του Γιαννούλη:

«Το ευχάριστο είναι ότι έκανε καλή σεζόν και είχαμε μια καλή συνεργασία και ο ίδιος έμεινε ευχαριστημένος από τις συνθήκες εργασίας. Η πλευρά του παίκτη είναι ξεκάθαρη ότι θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, όμως, νομίζω ότι η προοπτική, αν δεν είναι στα σχέδια να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, να συνεχίσει σε εμάς δεν θα τον στενοχωρούσε».

Για τον Κιβρακίδη:

«Δεν έχουμε κάτι. Στα μέσα της περιόδου που μας πέρασε υπήρξε μια ερώτηση προφορικά από τον ΠΑΟΚ για το τι σκεπτόμαστε για τον Κιβρακίδη, όμως, δεν προχώρησε τότε. Δεν ξέρω αν γίνει κάτι τώρα. Έχουμε 1-2 προτάσεις από δύο ομάδες του εξωτερικού για τον Κιβρακίδη, όμως, δεν έχει προχωρήσει κάτι. Δεν είναι κάτι που μας ικανοποιεί. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή».

Για το πώς σχολιάζει ο Κιβρακίδης το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ:

«Τέτοια επεισόδια έχει περάσει πολλά ο Κυριάκος. Και πέρσι πρόπερσι υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Είχε δεχθεί πρόταση στο παρελθόν από ομάδα εξωτερικού, υπήρξε ενδιαφέρον. Το αντιμετωπίζει ψύχραιμα, δεν επηρεάζεται. Θα ήθελε να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα, όμως, δεν είναι κάτι που τον επηρεάζει».

Για τον Μιχόγεβιτς:

«Καμία συζήτηση για τον Μιχόγεβιτς. Προτεραιότητά μας είναι να ξεκαθαρίσει πρώτα του Γιαννούλη και αργότερα του Χατζηισαΐα».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White