«Καμία συμφωνία για Πούκι»

Για την περίπτωση του Τεεμού Πουκί που αποτελεί τον πρώτο στόχο του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, μίλησε ο εκπρόσωπος του Φινλανδού επιθετικο, Τεέμου Τούρουνεν

Ο μάνατζερ του τόνισε πως ακόμα ο πελάτης του δεν έχει λάβει οριστική απόφαση, αναφέροντας σε φινλανδικά ΜΜΕ.
Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Τούρουνεν: 

«Δεν είναι αλήθεια πως είναι καθ΄οδόν για την Θεσσαλονίκη. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και διαπραγματευόμαστε και με άλλους συλλόγους. Ο ΠΑΟΚ είναι μια επιλογή για εμάς. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν υπογραφεί συμβόλαια από καμία από τις δύο πλευρές. Τα ελληνικά ΜΜΕ γράφουν πολλά. Το προηγούμενο καλοκαίρι, η μεταγραφή του Πούκι στον Παναθηναϊκό, θεωρούνταν σίγουρη από τους Έλληνες. Έτσι έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής»


Για το αν ο παίκτης… πακετάρει τα πράγματα του, σημείωσε:


«Δεν ξέρω αν ετοιμάζει τις βαλίτσες του αλλά τουλάχιστον σήμερα δεν θα πάει Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση είναι εντελώς ανοιχτή, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω την συμμετοχή του ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις εκκρεμούν και ο ΠΑΟΚ είναι ένας καλός ευρωπαϊκός σύλλογος, παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά είναι απαραίτητο να πάρουμε τα εχέγγυα που θέλουμε…».


O Τέεμου Τούρουνεν, παράλληλα μίλησε και για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Πούκι, από Τουρκία και Γερμανία, αναφέροντας:


«Υπάρχει ενδιαφέρον από όλη την Ευρώπη και απο την Αγγλία επίσης. Όλα είναι ακόμη στη μέση όμως, δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

Πηγή:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White