Οι επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ έκανε… σεφτέ στις μεταγραφικές κινήσεις για τη φετινή μεταγραφική καλοκαιρινή περίοδο με την απόκτηση του Ευγένιου Χατσερίδη και πλέον ετοιμάζεται για τις επόμενες

Όπως είναι γνωστό, ο Δικέφαλος θα κινηθεί για την απόκτηση ακόμα 3 ποδοσφαιριστών, εκτός του διεθνούς Ουκρανού αμυντικού, σε περίπτωση όμως που δεν αποχωρήσει κάποιος άλλος παίκτης από το ρόστερ της ομάδας.

Όπως γράψαμε τις προηγούμενες μέρες οι πρώτες επιλογές των ιθυνόντων των Κυπελλούχων Ελλάδας είναι οι Πόντους Βέρνμπλουμ και Τεέμου Πούκι, για την ενίσχυση της μεσαίας και επιθετικής γραμμής των «ασπρόμαυρων».

Οι δύο περιτπώσεις βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο, ιδιαίτερα του Βέρνμπλουμ, όμως ακόμα και σε περίπτωση που τελικά δεν προχωρήσουν, τότε υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Ακόμα, αν υπάρξει αλλαγή στους τερματοφύλακες, τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος εντυπωσίασε με τη φανέλα της Ξάνθης.

Τέλος, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που την περασμένη χρονιά αγωνίστηκαν σε άλλες ομάδες με τη μορφή δανεισμού, δεν τίποτα σίγουρο για την ώρα, με τις όποιες εξελίξεις να αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα…

Πηγή:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White