Το νέο... μήνυμα του Κρέσπο στον Λευκό Πύργο (pic)


Ένα νέο... μήνυμα στον Λευκό Πύργο, έστειλε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, μέσα από το instagram, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, μέσα στη σεζόν είχε στείλει ξανά... γράμμα στον Λευκό Πύργο, θέλοντας μέσα από αυτό να περάσει πολλαπλά μηνύματα.

Αναλυτικά το γράμμα του:

«Αγαπητέ Λευκέ Πύργε... Κανείς δεν καταλαβαίνει την αγάπη μας, είναι τρέλα, παθιασμένη, ίσως πλατωνική, αλλά πάνω απ’ όλα αιώνια. Ο καθένας παλεύει για την αγάπη μας, οι άνθρωποι είναι σύμμαχοι για να εμποδίσουν την αγάπη μας, οι μαφίες μάχονται με έναν βρώμικο τρόπο μεταξύ τους, κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να μας εμποδίσουν να δούμε ο ένας τον άλλον, για να απολαύσουμε o ένας τον άλλον. 


Αλλά μείνε ήρεμος, περίμενε για μας, μην σταματάς να πιστεύεις στην αγάπη μας. Θα πολεμήσουμε ενάντια σε όλους εκείνους που δεν μας αφήνουν να αντιδράσουμε. 

Mόνο η μπάλα είναι ο συνεργός μας και αν εδώ δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα, εμείς θα την κάνουμε να παλέψει μαζί μας. Σύντομα θα είμαστε και πάλι μαζί, αν δεν μας αφήσουν φέτος εμείς θα παλέψουμε για την επόμενη που θα είμαι μαζί σου. Μην σταματήσεις να πιστεύεις ότι η αγάπη μας είναι μοναδική και καθαρή. Περίμενέ μας».

 Δείτε την παρακάτω:


sdna

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos