Προπονητής Ντιναμό: «Έχασε το κίνητρo ο Χατσερίντι»


Αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου Αλιακσάντρ Χατσκέβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ Εβγέν Χατσερίντι.

Στα όσα είπε τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε χάσει το κίνητρό του για την ομάδα με αποτέλεσμα να μην είναι αφοσιωμένος στον Ουκρανικό σύλλογο.


«Έχασε την πίστη του στην ομάδα και στους συμπαίκτες του», είπε χαρακτηριστικά ο Χατσκέβιτς ο οποίος μάλιστα στη συνέχεια αποκάλυψε πως:

«Ο Χατσερίντι έχασε κάθε κίνητρο για την ομάδα από τη χειμερινή περίοδο και μετά έπαψε να έχει ρόλο. Ίσως θα έπρεπε εκείνο το διάστημα να έχει παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα, αποφέροντας έστω και κάποια λίγα χρήματα ως αποζημίωση στο σύλλογο».


Έπειτα αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Ντιναμό κατά την οποία ο Χατσερίντι έλεγε:

“Ποιος θα έρθει στην ομάδα; Τι παίκτες θα έρθουν; Σε ποιες θέσεις θα ενισχυθούμε;” Είχε αρχίσει να συμπεριφέρεται σαν να είναι προπονητής: “Χρειαζόμαστε αυτούς τους ποδοσφαιριστές”, Γιατί δεν φεύγει αυτός ο παίκτης, γιατί αυτός αγωνίζεται;”. Του είπα: “Ζένια (σ.σ το παρατσούκλι του ποδοσφαριστή) , όταν γίνεις προπονητής, θα μπορείς να μιλάς για αυτά τα θέματα»


Στη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «Dynamo.kiev.ua.» συνέχισε τονίζοντας:

«Εκείνο το διάστημα, ο Ντομαγκόι Βίντα ήταν πολύ κοντά του και ο Χατσερίντι έκανε ότι ήταν απαραίτητο για να συνεργαστεί μαζί του, ενώ παρακινούσε και άλλους παίκτες, όπως ο Γιαρμολένκο και ο Σιντόρτσουκ. Όμως, όταν πήγαμε το χειμώνα για προετοιμασία έχασε την πίστη του στην ομάδα. Όταν αυτό συμβαίνει τότε παύει να μπορεί να βοηθήσει στην ομάδα. Ήταν δυσαρεστημένος από την πολιτική της διοίκησης σε θέματα μεταγραφών τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Όταν ένας ποδοσφαιριστής χάνει την πίστη του στους συνεργάτες του, δεν μπορώ να υπολογίζω σε αυτόν».


Και ολοκλήρωσε με τα εξής:

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι ήταν ένας παίκτης που ήρθε στην ομάδα μας εντελώς δωρεάν και δεν έγινε η παραμικρή επένδυση από πλευράς Ντιναμό. Θα μπορούσε να είναι σχετικά νωρίς ακόμη και στην ενδεκάδα, αλλά η επιθυμία του για να παίξει ποδόσφαιρο αποδείχθηκε καθοριστική. Για περίπου ένα μήνα προσπαθούσε να γίνει ανταγωνιστικός και μετά… Πιθανότατα οι παραπάνω λόγοι για έναν ποδοσφαιριστή να παίζουν ρόλο, όπως και η μετακίνησή του από τη μία χώρα στην άλλη».

thessports

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos PAOK