«Ο Σαββίδης δικαιώθηκε!»

Tα πανηγύρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο δεν έχουν τέλος. Η ένταση και το πάθος δεν έχουν προηγούμενο και η κούπα που έφτασε από το ΟΑΚΑ βρίσκεται δίπλα με την αντίστοιχη του κυπέλλου στο βόλεϊ.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής συμπληρώνει εφέτος 20 χρόνια στον προεδρικό θώκο του συλλόγου. Στις δύο δεκαετίες που έχει ηγηθεί του Ερασιτέχνη είναι μετρημένες οι φορές που έχει κάνει δηλώσεις. Αποφεύγει την δημοσιότητα και είναι πάντα φειδωλός στα λόγια του ακόμα και μετά από μεγάλες επιτυχίες. Αυτή τη φορά όμως μίλησε στο «Εθνος» και τον δημοσιογράφο Κώστα Ασημακόπουλο για το ξέσπασμα του λαού του ΠΑΟΚ και στη συμβολική σημασία που έχει το τρόπαιο στο κύπελλο ποδοσφαίρου.


«Είναι ένα μεγάλο ξέσπασμα χαράς και δικαίωσης ταυτόχρονα. Kάθε τίτλος από όποιο τμήμα και αν προέρχεται γιορτάζεται από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, από τον πρόεδρο μέχρι και τον πιο απλό φίλαθλο.
Κάθε τίτλος είναι μία δικαίωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ και γεννά χιλιάδες νέα ΠΑΟΚτσάκια. Μόνο και μόνο για αυτούς τους σημαντικούς λόγους δεν θα πρέπει να χαρίζουμε τίποτε σε κανέναν. Κυρίως δεν θα επιτρέψουμε να μας κλέψουν και πάλι ότι με αίμα και ιδρώτα κατακτάμε στους αγωνιστικούς χώρους. Όσα έγιναν εφέτος μας έκαναν πιο δυνατούς».
«Μας έκλεψαν αυτό που δικαιούμασταν»
Ο Κατσαρής παραδέχτηκε πως τα πανηγύρια για την κατάκτηση του κυπέλλου δεν έχουν προηγούμενο και έδωσε την δική του εξήγηση για αυτό το ξέσπασμα: «Πράγματι τόσα χρόνια που είμαι στον σύλλογο πρώτη φορά βλέπω τέτοια ένταση και τέτοιο πάθος. Ο τίτλος γιορτάστηκε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο που έχει πάρει ο ΠΑΟΚ διότι είχε προηγηθεί μεγάλη πίεση το προηγούμενο διάστημα.
Ήταν διάχυτο το αίσθημα της αδικίας. Υπήρχε η μεγάλη θέληση των παικτών και όλης της ομάδας για να πάρει αυτό κύπελλο και να αποδείξει πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Και το απέδειξε καθαρά και δίκαια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και το είδε και το αναγνώρισε όλη η φίλαθλη Ελλάδα. Αυτό είναι που μας κάνει διπλά υπερήφανους. Αποδείχτηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως τον τίτλο του πρωταθλήματος που μας έκλεψαν τον δικαιούμασταν».
«Τον είχαν στημένο και δικαιώθηκε»
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη τονίζοντας πως ήταν μία μεγάλη δικαίωση: «Πέρασε πολλά ο ΠΑΟΚ και ειδικά ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτό το κύπελλο είναι μία ανταμοιβή για τον πρόεδρο μας.
Μετά τις τόσες πίκρες που του έδωσαν αυτοί που τον είχαν στημένο ήρθε η δικαίωση. Ηταν απάντηση σε όλους αυτούς που πολεμούν τον ΠΑΟΚ αλλά στο τέλος δικαιώνεται ο καλύτερος και πιο άξιος».
πηγή: Εφημερίδα Έθνος

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White