«Τους έχει γίνει εμμονή ο Ιβάν Σαββίδης»


Ο Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και μίλησε για την ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού, για τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την ανάρτηση του Ψαριανού:

Αν ήταν κάποιος άλλος πρόεδρος στον ΠΑΟΚ δε θα γίνονταν αυτά. Ξεκάθαρα ο στόχος τους είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Τους ενοχλεί με τις επενδυτικές του κινήσεις. Τους ενοχλεί που επενδύει στη Βόρεια Ελλάδα. Όπως έγινε με τον πόλεμο στη Συρία. Γινόταν με συμβατικά όπλα και ξαφνικά ρίξανε χημικά. Όλοι πολεμάνε τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν. Αυτά που λέει ο Ψαριανός είναι γιατί δε θέλει το Σαββίδη. Τους έχει γίνει εμμονή εκεί στην Αθήνα.

Για τον ΠΑΟΚ:

Για το τίποτα τιμωρήσανε τον ΠΑΟΚ. Κάνανε ότι μπορέσανε για να πάρει άλλη ομάδα το πρωτάθλημα. Αλλά δε πτοεί τον Ιβάν αυτό. Θα κάνει ότι μπορεί να μπούμε στους ομίλους. Και φυσικά για το επόμενο πρωτάθλημα. Το φετινό το κατακτήσαμε αλλά μας το έκλεψαν στα χαρτιά. Όλοι λένε ότι παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είμαστε η καλύτερη ομάδα.

Συνεχίζει λέγοντας:

Και όλο αυτό για τον Ιβάν. Δε θέλουνε να επενδύσει στην Ελλάδα. Κανένας άλλος δε το κάνει. Όλοι έχουν πάει τα λεφτά τους έξω. Έχουμε χρεωθεί δισεκατομμύρια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Και αντί να φέρουμε κι άλλους τέτοιους εμείς διώχνουμε και αυτόν. Δε θέλουνε να φύγουν τα χρήματα από τις 5 μεγάλες οικογένειες.

Για τον τελικό κυπέλλου:

Ήδη έχω κλείσει εισιτήρια και θα πάω. Αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε έναν ήρεμο τελικό. Να το απολαύσουμε. Είναι μια γιορτή. Αυτό θέλουμε να δούμε.


Πηγή: Arena FM 89,4

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos