Τι λέει ο Λουτσέσκου για τον Σρνα


Μπορεί στο άκουσμα του ονόματος του Ντάριο Σρνα, κάποιοι να απόρησαν, αλλά η επιλογή του Κροάτη (εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία), όπως και όσων ακόμα ποδοσφαιριστών ακολουθήσουν, είναι αποτέλεσμα του μεταγραφικού προγραμματισμού.

Αυτό έλεγε σήμερα (24/5) και ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε συνεργάτες του, ότι δηλαδή τίποτα δε γίνεται ή δε θα γίνει στην τύχη και εκτός σχεδιασμού.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι απόλυτα θετικός για την απόκτηση του Σρνα, διευκρινόντας πως δε θα γίνουν πολλές αλλαγές και δεν θα έρθουν μόνο παίκτες που θα αναβαθμίσουν την ομάδα ποιοτικά, αλλά θα ενισχύσουν και τον χαρακτήρα του γκρουπ

Για τον Λουτσέσκου, το σύνολο είναι πάνω από κάθε παίκτη και πάντα θα παίζει αυτός που το αξίζει. Και δεν σημαίνει πως κάποιος που θα έρθει με μεταγραφή θα παίξει απευθείας για αυτόν και μόνο τον λόγο.

Άλλωστε, όπως τονίζει ο ίδιος, υπάρχει μπροστά μας στο καλοκαίρι και αυτό που ζητά στην ουσία είναι την εμπιστοσύνη πως εκείνος -που έδειξε πως σε δύσκολες συνθήκες έχτισε ένα πολύ ενωμένο γκρουπ- θα εγγυηθεί πως η ομάδα θα συνεχίσει στα καλά της στοιχεία και θα βελτιωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos