«Έγινε λάθος με τον ΠΑΟΚ»

Η διένεξη που ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο του και τον Ιβάν Σαββίδη, φαίνεται πως απασχολεί έντονα τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας την Παρασκευή σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης, προσπάθησε να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιούργησε με τις απαράδεκτες δηλώσεις του για τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αναγνωρίζοντας το λάθος του, που είχε σοβαρές επιπτώσεις στην δημοτικότητα του και φυσικά την δημοτικότητα του κόμματος του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συνέχεια το πρωί του Σαββάτου, ζητώντας να συναντηθεί με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του INPAOK, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τους Γιώργο Κούδα, Παύλο Δερμιτζάκη, Κώστα Ορφανό, Χρήστο Τερζανίδη, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και άλλους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, παρουσία του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θόδωρου Ζαγοράκη και του Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, στο ξενοδοχείο «MET».
Στην διάρκεια της συνάντησης που είχε διάρκεια μιας ώρας, τόνισε ότι ναι μεν είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού αλλά δεν έχει σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Τόνισε επίσης ότι σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του ΟΣΦΠ, έχει η αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη καθώς επίσης και ότι ο ίδιος δυο φορές μόνο παρακολούθησε αγώνα του Ολυμπιακού.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως στην διάρκεια της συνάντησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έριξε τις ευθύνες για την κόντρα του με τον ΠΑΟΚ σε συνεργάτες του, αφήνοντας να εννοηθεί πως τον παρέσυραν σε μια λάθος τακτική που έθιξε τον ΠΑΟΚ, τους φιλάθλους του και φυσικά τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.
Ο Μητσοτάκης άφησε επίσης αν εννοηθεί ότι θα επιχειρήσει να συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη σε μια προσπάθεια να εξομαλυνθεί η η κατάσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους, με δική του φυσικά ευθύνη.
Με λίγα λόγια, αν τα δημοσκοπικά νούμερα της Νέας Δημοκρατίας παραμείνουν χαμηλά το επόμενο χρονικό διάστημα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέχρι και σε αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για να αλλάξει το κλίμα που δημιούργησε βάζοντας απέναντι του τον οργανισμό του ΠΑΟΚ για λόγους που κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει.
Γιατί σίγουρα δεν είναι δυνατόν, υπεύθυνοι να είναι μόνο οι συνεργάτες του!
πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White