Δύσκολα θα μείνει ο Μακ

Ο Ρόμπερτ Μακ επέστρεψε τη σεζόν που πέρασε στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τη Ζενίτ. Στο συμβόλαιό του μπήκε μια ρήτρα για να τον αγοράσει ο Δικέφαλος (αν ήθελε) στο τέλος της χρονιάς, αλλά φαίνεται ότι ο Σλοβάκος δε θα μείνει άλλο στη Θεσσαλονίκη.
Ο ΠΑΟΚ δε θα προχωρήσει στην απόκτηση του Μακ από τους Ρώσους, καθώς άλλωστε στη θέση του στις πτέρυγες της επίθεσης επιστρέφουν από δανεισμούς ο Ενρίκε και ο Ουάρντα.


Ο Σλοβάκος είχε μια συνολικά μέτρια χρονιά χωρίς να μπορέσει να πιάσει τα υψηλά στάνταρ απόδοσης πριν φύγει με μεταγραφή από τον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2016.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει  η Ζενίτ μειώνει κατά 50% τις απαιτήσεις της για τον Σλοβάκο και τον δίνει με 2 εκ. ευρώ αντί για 4 εκ. ευρώ που ήταν η σχετική ρήτρα στη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι στον Δικέφαλο δε σκέφτονται να δώσουν τόσα χρήματα για τον Μακ.
Η συζήτηση δεν έχει κλείσει οριστικά, αλλά φαίνεται ότι ο Σλοβάκος μάλλον τελειώνει από τον ΠΑΟΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Όπως έχουν πάντως τα πράγματα ο Ρόμπερτ Μακ ούτε στον ΠΑΟΚ θα μείνει, ούτε στη Ζενίτ θα επιστρέψει, καθώς οι Ρώσοι θέλουν να τον δώσουν και έτσι ο Σλοβάκος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας…
πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White