«Δεν μπορώ να εξηγήσω πως ένιωσα»


Καθοριστικός κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, συγκλονιστικός στο φινάλε και αρχηγός στις δηλώσεις του. Ο τελικός του Κυπέλλου είχε την υπογραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια! Τι είπε στο SDNA...

Τα τελευταία λεπτά του τελικού στο ΟΑΚΑ ήταν αποτυπωμένα στο πρόσωπο του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Για την ακρίβεια στα πρόσωπα εκείνων που παρακολουθούσαν από κοντά τις αντιδράσεις του αρχηγού της ομάδας του Δικεφάλου. Ο Βιεϊρίνια απλά αδυνατούσε να παρακολουθήσει το φινάλε του παιχνιδιού, ήταν κάτω, ξαπλωμένος στο ταρτάν του γηπέδου, έχοντας τη φανέλα να κρύβει το πρόσωπό του.

Ένας ένας οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πήγαιναν κοντά του προκειμένου να τον πάρουν αγκαλιά μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα. Στις συνεντεύξεις που ακολούθησαν ο αρχηγός του Δικεφάλου τα είπε όλα, εκτός από τι σκεφτόταν και πως ένιωσε εκείνα τα συγκλονιστικά λεπτά του φινάλε, με τον ίδιο να είναι εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω του τραυματισμού. 



Μιλώντας στο SDNA λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τι πέτυχε με την επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του:

"Έχω τόση χαρά που δεν μπορώ να σου το εξηγήσω. Πήρα τόση χαρά όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Έχω κερδίσει και άλλα τρόπαια αλλά αυτό που έγινε είναι κάτι ξεχωριστό για μένα. Να κερδίσω κάτι με την ομάδα της καρδιάς μου... Είναι τόσο δύσκολο να σου εξηγήσω τι ένιωσα, τι πέρασε από το μυαλό μου. Ήταν κάτι διαφορετικό..."

Για το αν το προσωπικό γκολ του τελικού, αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά του ΠΑΟΚ που αντανακλάται στο πρόσωπο του, ο αρχηγός του Δικεφάλου μοιάζει να είναι απόλυτος:

"Όχι, όχι. Όλη η χρονιά του ΠΑΟΚ είναι η δουλειά της ομάδας, η δουλειά της ενδεκάδας, της αποστολής, των παικτών που ήταν τραυματίες, εκείνων που έφυγαν. Όχι, δεν είναι ο Βιεϊρίνια. Ο Βιεϊρίνια έβαλε το γκολ στον τελικό, βοήθησε την ομάδα όπως την βοήθησαν και άλλοι μέχρι να φτάσουμε εδώ. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Θέλουμε του χρόνου να συνεχίσουμε έτσι...".

Όσο για το αν φόρεσε μάσκα Ιβάν Σαββίδης; "Και μάσκα, και μπλούζα, και ό,τι άλλο έχει να φορέσουμε για Ιβάν Σαββίδη θα το φορέσουμε. Του το οφείλουμε..."

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos