«Θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι»

Μήνυμα… μάχης απέστειλε ο αρχηγός του ΠΑΟΚΒαγγέλης Μαργαρίτηςενόψει των αναμετρήσεων κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της STOIXIMAN.GR Basket League.
Ο Μαργαρίτης εκπροσώπησε, στο πλευρό του Ηλία Παπαθεοδώρου τον Δικέφαλο στην σχετική εκδήλωση και ανέφερε: 

«Μέτα από 3 χρόνια είμαστε ξανά στην τετράδα. Είχαμε μια δύσκολη χρονιά. Στην αρχή είχαμε αρκετές ήττες και τραυματισμούς, κάτι που δεν μας επέτρεψε να βρούμε ρυθμό.
Δουλέψαμε πολύ και πιστεύαμε στις δυνατότητες της ομάδας μας. Ήταν ένας στόχος για εμάς η τετράδα, άλλα δεν τελείωσε τίποτα, μας περιμένει μια δύσκολη σειρά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».
Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος:
«Βασικά ούτε βάρος έχουμε, αλλά ούτε και χαλαροί είμαστε επειδή μπήκαμε στην τετράδα. Σίγουρα σεβόμαστε την ομάδα και θα πάμε να παίξουμε κανονικότατα. Θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».
Για το τι θα τον αφήσει ικανοποιημένο από την σειρά με τον Παναθηναϊκό:
«Το να έχουμε περάσει στον τελικό. Δεν παίζουμε για να μην χάσουμε πολύ, παίζουμε για να κερδίσουμε.
Για το τι έχει αλλάξει αγωνιστικά στον ΠΑΟΚ:
«Ήμασταν μια νέα ομάδα και ήρθαν κάποιες ήττες στην αρχή. Στη συνέχεια καταφέραμε να δέσουμε και να είμαστε τώρα στην τετράδα».
Για το τρόπαιο που έχει δίπλα του και αν θέλει να το πάρει:
«Πάντως όχι να το πάρω και να τρέξω. Αν καταφέρω να το πάρω, θέλω να το πάρω στο γήπεδο».
Για τα κέρδη του ΠΑΟΚ:
«Όπως είπε και ο κόουτς. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια, ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο.
Για το επόμενο βήμα του ΠΑΟΚ:
«Η εμπειρία που αποκτάς. Έχεις πάνω σου, περισσότερα παιχνίδια με μια ομάδα τέτοια, οπότε κοιτάς να γίνεις ακόμη καλύτερος την επόμενη φορά, που θα αντιμετωπίσεις τέτοιες ομάδες».
Για τον Τσόχλα:
«Δυστυχώς για τον Απόλλωνα του ήρθε αυτός ο τραυματισμός. Του εύχομαι περαστικά. Μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα, δεν είναι απλά συμπαίκτης είναι φίλος. Να περάσει γρήγορα αυτό και να είναι πάλι πίσω στα γήπεδα γιατί τον χρειάζεται και η ομάδα».
πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White