Παράταση στα εισιτήρια


Παράταση στους κατόχους διαρκείας να αγοράσουν εισιτήριο για τον τελικό, έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της.
Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως η διάθεση εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας για κατόχους διαρκείας, παρατείνεται και για τη Δευτέρα (07.05). Οι κάτοχοι μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια της Τούμπας (09:00-21:00) και από το ίντερνετ (09:30-21:00).
Τη Δευτέρα (06.05) από τις 09:00 ως τις 21:00 έχουν αποκλειστικό δικαίωμα αγοράς οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας σε όλες τις θύρες. Η διάθεση θα γίνει τόσο από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας, όσο και από το ίντερνετ. Σημειώνεται πως οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας στις θύρες 4 και 4α θα εξυπηρετηθούν ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Ενημερώνουμε πως θα λειτουργήσουν και τα δύο εκδοτήρια, ενώ οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων θα εξυπηρετηθούν από τα γραφεία στην Θύρα 1.
Τα εισιτήρια είναι προσωπικά και δεν μπορούν να αγοραστούν σε άλλο όνομα, ή να εκδοθούν στο όνομα του κατόχου και να χρησιμοποιηθούν από διαφορετικό άτομο, καθώς θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας, πριν την είσοδο στο γήπεδο.
Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας  μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους κάνοντας εγγραφή στο site της ΕΠΟ,  https://www.ticketmaster.gr/gnfc-away, και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: Επιλέξτε Θύρα – Καταχωρήστε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Αριθμό ΑΤ και ΑΜΚΑ) – Στην επιλογή Τύπος Κουπονιού πληκτρολογήστε το ΑΜΚΑ σας – Πατήστε «Αποθήκευση» και στην συνέχεια «Ενημέρωση» – Ολοκληρώστε την πληρωμή.
Μετά την ολοκλήρωση της παραλαβής τα εισιτήρια αποστέλλονται στο email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στο site σε μορφή pdf. Διευκρινίζεται ότι η επιπλέον επιβάρυνση 1€ αφορά την αμοιβή παροχής υπηρεσιών για τη διάθεση εισιτηρίων της TM Hellas.
Για την αγορά του εισιτηρίου μέσω των εκδοτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας, κάρτας διαρκείας και η δήλωση του ΑΜΚΑ.
Οι τιμές εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής
Θύρα           Τιμή
13B              €25
14                €15
15                €15
16                €15
17                €10
19                €10
20                €15
21                €15
22                €25
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 1-2-3-4-4α-5-6-7-7Α έχουν δικαίωμα αγοράς ενός εισιτηρίου στις θύρες 14, 16 & 20
Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας των θυρών Vip & VipA έχουν δικαίωμα αγοράς ενός εισιτηρίου στις θύρες 14, 16, 20 & 22
Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για τον τελικό δεν έχουν οι κάτοχοι παιδικών εισιτηρίων διαρκείας και εισιτηρίων διαρκείας που διατέθηκαν δωρεάν.
Σε περίπτωση μη εξάντλησης των διαθέσιμων για τους κατόχους διαρκείας εισιτηρίων, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την διάθεση των υπόλοιπων εισιτηρίων.
Διευκρινίζεται πως λόγω του περιορισμένου αριθμού ΑΜΕΑ (πάνω από 66% αναπηρία με καροτσάκι), οι δικαιούχοι θα πρέπει να αποστείλουν email στο helpdesk@paokfc.gr τη Δευτέρα (07.05) και ώρες 09:00 – 21:00 και θα  λάβουν απάντηση με όλες τις απαραίτητες οδηγίες προκειμένου να ολοκληρωθεί το αίτημά τους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων και τονίζεται πως αφορά μόνο όσους στείλουν mail την Κυριακή (06.05).
Εκδρομές και τρόποι μετακίνησης
Τη Δευτέρα (06.05)  θα υπάρχει ειδικό κιόσκι στο γήπεδο της Τούμπας όπου όποιος εξασφαλίζει εισιτήριο για τον τελικό μέσω της ΠΑΕ θα μπορεί να δηλώνει τη συμμετοχή του στην εκδρομή καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο (45€) σε ανεξάρτητο πάροχο υπηρεσιών μεταφοράς, προκειμένου να μεταβεί οργανωμένα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στο ΟΑΚΑ.
Επίσης, οι φίλαθλοι για τη μετακίνησή τους στην Αθήνα θα μπορούν να απευθυνθούν και στους Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ, ώστε να εγγραφούν στην αντίστοιχη εκδρομή, εφόσον έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συστήνει στους φιλάθλους της, για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, να μην μεταβούν μεμονωμένα στην Αθήνα και να εγγραφούν είτε στην εκδρομή του ανεξάρτητου συνεργαζόμενου πρακτορείου, είτε σε αυτές των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ.
Κατά την άφιξή τους στο ΟΑΚΑ οι φίλαθλοι υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, καθώς θα γίνουν έλεγχοι ταυτοπροσωπίας από την Ελληνική Αστυνομία.
Διευκρινίσεις:
1. Η τιμή των 45€ για το λεωφορείο είναι ΧΩΡΙΣ το εισιτήριο αγώνα και απευθύνεται ΜΟΝΟ στους κατόχους διαρκείας.
2. Είναι περιορισμένος ο αριθμός των λεωφορείων που μπορεί να διαθέσει η ΠΑΕ. Θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας μέχρι την κάλυψη των θέσεων.
3. Προτείνουμε σε όλους που δε θα εγγραφούν στα λεωφορεία της ΠΑΕ (είτε γιατί δεν είναι κάτοχοι διαρκείας είτε γιατί δε θα προλάβουν) να εγγραφούν στα λεωφορεία των ΣΦ ΠΑΟΚ για την καλύτερη ασφάλειά τους όσον αφορά τη μετάβαση αφού δε θα υπάρχει διαθέσιμος χώρος πάρκινγκ για μεμονωμένα αυτοκίνητα στο ΟΑΚΑ
ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099
Ε-mail: helpdesk@paokfc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos