Διπλό «μπαμ» στο βόλεϊ!

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ έχει στόχο την κορυφή και την επόμενη σεζόν, έτσι κάνει ήδη τις κινήσεις του για τη ενδυνάμωση του έμψυχου υλικού που θα τον οδηγήσει εκεί.

Με δεδομένη την οικονομική βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη, τη σύμπραξη του προέδρου Αντώνη Τσαλόπουλου, αλλά και των λοιπών χορηγιών και εισιτηρίων, ο Δικέφαλος υπολογίζει να φτάσει σε ένα μπάτζετ ικανό για μεγάλα πράγματα και τη νέα χρονιά.

Οι δυο πρώτες «βόμβες» μάλιστα, έχουν… πυροδοτηθεί και είναι έτοιμες να εκραγούν. Αρχικά, ο Ντίμα Φιλίποφ ο οποίος, μετά από πολύμηνο φλερτ, θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας διεθνής πασαδόρος έχει πολύ καλή σχέση με την οικογένεια Σαββίδη και θα αποτελεί την πρώτη του μεταγραφή του Δικεφάλου για το φετινό καλοκαίρι.

Πέρα από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Χαβιέ Χιμένες στο «παλατάκι», μετά από δυο χρόνια απουσίας. Ο Κουβανός ακραίος αγωνίστηκε πέρσι στην Ιταλία και φέτος στην Αργεντινή και έχει δώσει το «οκ» στη διοίκηση του ΤΑΠ για το μεγάλο come back.

Φυσικά, αυτό που προέχει για τον βολεϊκό ΠΑΟΚ είναι η συμφωνία με τον επόμενο προπονητή της ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Ντανιέλε Ρίτσι. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτός θα είναι ο Θανάσης Μουστακίδης. Με τον πρώην τεχνικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, έχει γίνει ήδη συνάντηση και συζήτηση για το π areλάνο της νέας σεζόν, και αναμένεται απλά να οριστικοποιηθεί και επισημοποιηθεί η αμοιβαία κοινή θέληση για συνεργασία.


Πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White