Βαριά πρόστιμα περιμένουν τις δύο ΠΑΕ


Για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλλου, προβλέπεται τιμωρία με βαριά πρόστιμα για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά όχι βαρύτερες ποινές.

Βαρύτατα χρηματικά πρόστιμα προβλέπονται ως ποινές για τις δύο ΠΑΕ για όλα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ το Σάββατο, πριν και μετά το παιχνίδι αλλά και κατά τη διάρκεια του 90λεπτου


Πιο συγκεκριμένα, για τις ρίξεις καπνογόνων και φωτοβολίδων, από τη στιγμή που δεν υπήρξε έστω μια διακοπή στον αγώνα, οι δύο ομάδες αποφεύγουν κάποια βαρύτερη ποινή από τα χρηματικά πρόστιμα, όπως επίσης και για τα επεισόδια στις εξέδρες του γηπέδου μεταξύ των οπαδών και της Αστυνομίας. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την εισβολή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του τελικού, διότι αυτή δεν συνοδεύτηκε από βιαιοπραγίες και φθορές περιουσίας.


Επιπλέον, τα επεισόδια που έλαβαν χώρα εκτός γηπέδου έγιναν σε τέτοια απόσταση από το γήπεδο (σ.σ. πριν τον προέλεγχο) ώστε να μην εμπίπτουν στον χώρο ευθύνης των δύο ΠΑΕ.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, παρότι οι δύο σύλλογοι αποφεύγουν μεγαλύτερη τιμωρία, τα πρόστιμα αναμένονται βαρύτατα, λογικά με εξαψήφια ποσά.
πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White