«Κάναμε πορεία πρωταθλητισμού»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά συγκεντρωμένος στον αγώνα με την ΑΕΚ, φάνηκε να είναι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΓΣΛ Φάρου στην Πυλαία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Για τον αγώνα :
“Τελειώσαμε την κανονική περίοδο με άλλη μια νίκη. Το σημερινό παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής. Οι δύο οκάδες παρουσιαστήκαν με διαφορετικό επίπεδο και διαφορετικό κίνητρο. Η Λάρισα είχε εξασφαλίσει την παραμονή της, εμείς θέλαμε να χρησιμοποιήσομε το παιχνίδι για να επανέλθουμε στο επίπεδο πριν την διακοπή. Η διαφορά ταχύτητας επηρέασε το παιχνίδι. Κάναμε ένα εξαιρετικό finish. Μετά την Κύμη κάναμε πορεία πρωταθλητισμού και πήραμε το πλεονέκτημα. Η ομάδα έδειξε τρομερή εξέλιξη. Κάθε ζωντανός οργανισμός πρέπει να προοδεύει και αυτό κάναμε και εμείς και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδεία. Σκεφτόμαστε ήδη την ΑΕΚ και θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, Πρέπει να παρουσιαστούμε σκληροί πνευματικά και να παίξουμε μια δύσκολη σειρά. Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου, μετά από μια επιτυχία στο ποδόσφαιρο. Θέλω να δώσω και συγχαρητήρια στην ομάδα του ποδοσφαίρου μας για την κατάκτηση του κυπέλλου.”
Ποιο αγωνιστικό στοιχείο θα ξεχωρίσει στη σειρά με την ΑΕΚ :
«Το πιο σημαντικό είναι ο ρυθμός. Έχει αρκετές προεκτάσεις, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Έχει να κάνει με την συγκέντρωση σε συνεργασίες σε άμυνα και επίθεση. Σήμερα παίξαμε σε υψηλό επίπεδο και τώρα πρέπει να προσαρμοστούμε στον επόμενο αντίπαλο.»
Για τον αν η ομάδα βρίσκει τον εαυτό της μετά την διακοπή :
“Είχαμε πει και πριν την διακοπή. Είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος σε αυτό το διάστημα χωρίς αγώνα. Αντιμετωπίσαμε θέματα που φάνηκαν με τον Ολυμπιακό, βελτιωθήκαμε με τον Πανιώνιο και σήμερα θα χρειαζόμασταν ίσως ένα πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Το κίνητρο μας είναι μεγάλο και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.”
Για την ΑΕΚ :
“Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το αγωνιστικό κόμματι που βρίσκεται. Η σύγχρονη προϊστορία έδειξε ότι στα παιχνίδια που κρίνονται πράγματα αντιδράει. Εμείς περιμένομε να αντιμετωπίσαμε αυτήν την ΑΕΚ, που κέρδισε ένα κύπελλο και ένα Final 4.”
Για το πλεονέκτημα έδρας :
“Δεν είμαι σίγουρος. Είναι διαφορετικού είδους παιχνίδια. Το πλεονέκτημα έδρας που έχουμε σχετικά με την εικόνα που έχουμε εδώ μέσα, ισοφαρίζεται με την ποιότητα που έχει η ΑΕΚ. Η σειρά είναι ανοιχτή και θα φανεί στο γήπεδο ποιος είναι καλύτερος.”
Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει τα παιχνίδια εντός έδρας Δευτέρα και Τετάρτη (αν χρειαστεί) :
“Το πλεονέκτημα έδρας το έχουμε σε εργάσιμες μέρες Δεύτερα και Τετάρτη. Περιμένουμε όμως ανταπόκριση από τον κόσμο για να μας βοηθήσει να κερδίσουμε το παιχνίδι.”

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White