Οι λεπτομέρειες για το ΟΑΚΑ

Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ Μάνος Γαβριηλίδης, μίλησε για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν υπάρχει κάποιο θέμα:
«Θα έλεγα ότι περισσότερο το πρόβλημα είναι με τις προσκλήσεις, παρά με τα υπόλοιπα. Όλα μπήκαν σε μια γραμμή. Νομίζω ότι θα πάνε καλά. Δεν έχω μάθει κάτι, που να μην προχωράει όπως το είχαμε μελετήσει ή σχεδιάσει».
Για το αν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα της τελευταίας στιγμής:
«Δεν έχω ακούσει κάτι. Ενώ υπήρχε κάποια διστακτικότητα πριν από μερικές ημέρες, γιατί κάποιοι φοβόντουσαν επεισόδια, πλέον τις τελευταίες ημέρες βλέπω να υπάρχουν πολλές πιέσεις για εισιτήρια».
Για τη χωροταξία:
«Για τα ΙΧ δεν θα επιτρέπεται το πάρκινγκ εντός του ΟΑΚΑ, πλην των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ και των ομάδων δεν θα χρησιμοποιηθούν, γιατί θα δοθεί ένας μεγάλος χώρος για τα λεωφορεία. Νομίζω ότι καλά κάνει η αστυνομία. Οι Αθηναίοι θα φροντίσουν να βρουν τον χώρο τους περιμετρικά του γηπέδου. Για τους Θεσσαλονικείς, η έκκληση της αστυνομίας ήταν να έρθουν με τα λεωφορεία, για να είναι συγκεντρωμένοι. Η αστυνομία να γνωρίζει το δρομολόγιο των μετακινήσεων για να τους συνοδεύει».
Για τη μετάβαση των μεμονωμένων φίλων του ΠΑΟΚ από την Αθήνα και την ασφάλειά τους στο γήπεδο:
«Το να έρθουν με ασφάλεια, έχει φροντίσει η αστυνομία. Αν εγώ πάρω μια παρέα με πέντε άτομα, θα θέλω συνοδεία από την αστυνομία; Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Ο καθένας που θα θέλει να κατέβει με το αυτοκίνητό του, δεν μπορεί να θέλει προστασία. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει αστυνόμευση. Από εκεί και πέρα, έχει δοθεί εντολή στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια πώς θα μετακινηθούν, για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ από τη Βόρεια Ελλάδα πώς θα μετακινηθούν. Ακόμα και τσάρτερ, αν θα είναι, να ειδοποιούν την αστυνομία τι ώρα θα φτάσουν κ.τ.λ.».
Για το φέτος αισθάνεται λιγότερο ανασφαλής σε σχέση με πέρυσι:
«Στον περσινό τελικό δεν συμμετείχα. Αν συμμετείχα, όμως, θα ήμουν από αυτούς θα είχα αρνηθεί να γίνει ο τελικός στον Βόλο. Από την εμπειρία μου θεωρώ ότι το ΟΑΚΑ και η αστυνόμευση, από πλευράς εμπειρίας των ανθρώπων που ασχολούνται, είναι πολύ μεγαλύτερη από οποιονδήποτε άλλον. Το γήπεδο προσφέρει, η αστυνομία νομίζω ότι μπορεί άνετα να χειριστεί αυτό το κομμάτι, γιατί έχει την εμπειρία και από μεγάλα παιχνίδια και από τελικούς».
Για τα δημοσιεύματα που θέλουν να υπάρχουν ξένοι οπαδοί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ:
«Το έχω διαβάσει και εγώ αυτό. Ακούγονται αυτά και απ’ ότι ξέρω η αστυνομία το έχει υπόψη της. Είχε γίνει μια συζήτηση στην τελευταία σύσκεψη και αναφέρθηκε ως παράδειγμα το παιχνίδι της Ελλάδας με την Κροατία. Ας μην τα συζητάμε αυτά και ας μην δίνουμε ιδέες. Ας το προσέξουν και λίγο οι ομάδες, που νομίζω ότι και αυτές κινούνται προς αυτά τα πλαίσια».
Για το αν έχουν καταλήξει για το αν θα διαχωριστούν οι δημοσιογράφοι:
«Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι δεν συζητήθηκε τέτοιο θέμα. Δεν νομίζω να προκύψει ούτε το Σάββατο το πρωί, που θα είναι η τελευταία σύσκεψη. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα δοθεί όλη η θύρα 25 για τους δημοσιογράφους».
ΠΗΓΗ: Arena FM

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White