Ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις!



Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ο τελευταίος γύρος διαπραγματεύσεων του ΠΑΟΚ με τον Ντάριο Σρνα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία εφόσον ρυθμιστούν την Πέμπτη κάποιες λεπτομέρειες που δεν ήταν δυνατόν να συζητηθούν την Τετάρτη, κυρίως γραφειοκρατικού χαρακτήρα.

Οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη κρίθηκαν απόλυτα λογικές σε σχέση με τους λόγους που λήφθηκε η απόφαση να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας, ο διεθνής Κροάτης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το απόγευμα την Πέμπτη αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για να προχωρήσουν οι δυο πλευρές στο επόμενο βήμα.

Οι αρχικές συζητήσεις αφορούν συμβόλαιο ενός έτους, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προστεθεί όρος για ένα επιπλέον χρόνο, απόφαση που θα λάβουν οι επιτελείς του Δικεφάλου στην διάρκεια της χρονιάς και θα έχει σχέση με την αγωνιστική κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Εφόσον δεν υπάρξει απρόοπτο την Πέμπτη, οι δυο πλευρές θα δώσουν τα χέρια, ο Σρνα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν αναχωρήσει για τις διακοπές του με δεδομένο ότι στις 19 Ιουνίου θα πρέπει να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για την έναρξη της προετοιμασίας του Δικεφάλου.

Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε για το πλαίσιο των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν και στις οποίες συμμετείχαν οι δυο του γιοι, Γιώργος και Νίκος, ο Λούμπος Μίχελ και φυσικά ο παίκτης και οι δυο εκπρόσωποι του.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, επιβεβαίωσε πλήρως τις πληροφορίες (δείτε εδώ), για τις επαφές του ΠΑΟΚ με τον Κροάτη άσο, που στην Ουκρανία χαρακτηρίζουν «συλλέκτη τίτλων» για την χρυσή του πορεία με την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos