"Σαν να παίζαμε στην Τούμπα"

Για τo συναίσθημα της δεύτερης συνεχόμενης κατάκτησης του Κυπέλλου, την υπεροχή του ΠΑΟΚ αλλά και την στήριξη των οπαδών στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας.
Αναλυτικά όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon:

«Ήταν απίστευτο, δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας, θέλαμε από την αρχή να κερδίσουμε. Δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι και τα καταφέραμε. Πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι.
Το πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε, βέβαια στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος 100%. Τα πάντα μπορεί να συμβούν. Μόλις έγινε το 2-0 καταλάβαμε ότι τελείωσε. H… έκρηξη πολύ μεγάλη. H πίεση της χρονιάς πολύ μεγάλη, ήταν ο αντίπαλος, παίζαμε στην έδρα του αντιπάλου, ήταν πραγματικά πολύ δυνατά όλα αυτά που νιώσαμε. Και εμείς και ο κόσμος. Ήταν πολύ ωραίο.
Ήταν μια καθαρή νίκη, το δείξαμε από το πρώτο λεπτό. Δεν υπολογίσαμε που παίζουμε, Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Είχαμε τον κόσμο μας, νιώσαμε σαν να παίζουμε στην έδρα μας, μπήκαμε μέσα να παίξουμε το παιχνίδι μας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι εδώ και δυο εβδομάδες, προετοιμαζόμασταν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τα δώσαμε όλα, καταφέραμε να κάνουμε το repeat, δώσαμε μεγάλη χαρά και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη που μας περίμενε.
Τα συναισθήματα είναι απίθανα, όταν μεγαλώνεις σε μια τέτοια ομάδα και καταφέρνεις να είσαι πρωταγωνιστής, συναισθήματα που δεν θα άλλαζα με τίποτα.
Μετά το πέναλτι, προσωπικά πήρα αυτοπεποίθηση, γιατί είδα ότι τους πιέζουμε, είμαστε καλύτεροι. Αν ερχόταν τότε το γκολ, ίσως να μην ήταν έτσι τα πράγματα. Μετά το γκολ του Αντρέ, καθίσαμε λίγο. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερο που το βάλαμε αργά και δεν δώσαμε δικαιώματα. Ήμασταν πεπεισμένοι ότι θα το πάρουμε αυτό το Κύπελλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White