Ενρίκε: «Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ»


Ο Πέντρο Ενρίκε την προηγούμενη εβδομάδα αποχαιρέτησε την Καραμπάχ(με την οποία κέρδισε το πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν) όπου έπαιξε δανεικός για έναν χρόνο και τώρα ετοιμάζεται για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε στο γαλλικό σάιτ «ouest-france.fr» με αφορμή την έξοδο της Ρεν (από όπου τον είχε αποκτήσει ο ΠΑΟΚ) στo Europa League αλλά αναφέρθηκε και στο μέλλον του.


Για τη Ρεν είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα τη Ρεν να επιστρέφει στην Ευρώπη. Ο κόσμος και η ομάδα περίμεναν αρκετό καιρό κάτι τέτοιο. Έχουμε ένα γκρουπ στο WhatsApp με τους Γκέλσον Φερνάντες, Πέδρο Μέντες και Αφόνσο Φιγκουιρέντο και Μεξέρ και πάντα μιλάμε για ποδόσφαιρο, τα νέα μας και φυσικά για τη Ρεν.

Ακόμα και τώρα παρακολουθώ πολλά παιχνίδια της Ρεν και θέλω να ξέρω το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού της όταν δεν μπορώ να το παρακολουθήσω. Εξακολουθώ να έχω επαφή με πολλούς ανθρώπους από τη Ρεν, εκτός ποδοσφαίρου, ακόμα μιλάω αρκετά συχνά με αυτούς».


Όσο για το μέλλον του; «Ο δανεισμός μου στην Καραμπάχ τελείωσε και φυσιολογικά θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Θα ήταν χαρά μου εάν τη νέα σεζόν παίξω σε ένα παιχνίδι του Europa League εναντίον της Ρεν».

Εδώ βέβαια ο Ενρίκε μάλλον «ξέχασε» ότι ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για την είσοδό του στους ομίλους του Champions League και μόνο αν αποκλειστεί μπορεί να πάει στο Europa League.
πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White