Το σήκωσε μάγκικα, αντρίκεια, ΠΑΟΚτσήδικα!


ΠΑΟΚ-όνειρο παίζοντας μαγική μπάλα ισοπέδωσε την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ και με το... φτωχό 2-0 σήκωσε πανάξια το Κύπελλο Ελλάδας για 2η σερί φορά!

Όταν είπε την περιβόητη ατάκα «Τι είναι αυτό ρε;» λοιδωρήθηκε. Έγινε αντικείμενο ειρωνείας. Χλευασμού. Ωστόσο πίσω από αυτή την ατάκα του Αντελίνο Βιεϊρίνια κρυβόταν το παράπονο για λίγο ποδόσφαιρο κι ότι γίνει. Ο καλύτερος ας κερδίσει. Γι’ αυτό γύρισε πίσω στην Ελλάδα. Για να παίξει την μπάλα του, να δώσει ότι μπορεί και να κερδίσει κάτι με την ομάδα της καρδιάς του, αυτή που τον έκανε γνωστό στα πέρατα της γης και του χάρισε φήμη, αναγνωρισιμότητα, χρήματα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έζησε το απόλυτο όνειρο του στο «ΟΑΚΑ». Ναι, έχει πάρει και Euro, όμως αυτό εδώ είναι το σκηνικό που ονειρεύεται κάθε παιδί. Ένα γήπεδο γεμάτο, απέναντι στην ομάδα που του πήρε το πρωτάθλημα, ένα κύπελλο με γκολ δικό του.

Ο τελικός έμοιαζε να είναι μία μάχη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Βασίλη Μπάρκα, όμως κάποια στιγμή ο Έλληνας τερματοφύλακας νικήθηκε. Ένα φάουλ του Βιεϊρίνια (65’) άνοιξε τον δρόμο, το κοντινό πλασέ του Πέλκα (90+) σε κενή εστία μετά από ασίστ του Πρίγιοβιτς έδωσε την χαριστική βολή και ο ΠΑΟΚ (0-2) κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο κύπελλο και το έκτο συνολικά της ιστορίας του!

Περισσότερα ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos