Νέα σενάρια στη Γερμανία για ΠΑΟΚ - Παπαδόπουλο


Στο προσκήνιο διατηρούν το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου τα γερμανικά ΜΜΕ, αναφορικά με το ενδεχόμενο απόκτηση του από τον ΠΑΟΚ, με την "Hamburger Morgenpost", να αναλύει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Με το ιστορικό Αμβούργο να υποβιβάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Τσβάιτε Λίγκα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος φέρεται να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους Γερμανούς να τον συνδέουν με τον ΠΑΟΚ.Όπως σημειώνει η "Hamburger Morgenpost", ο Έλληνας αμυντικός αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές του στο Μαϊάμι, όμως σύντομα θα βρεθεί στη γερμανική πόλη, για να έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Αμβούργου.


Από την πλευρά του -σύμφωνα πάντα με τους Γερμανούς- ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις και ετοιμάζει την δική του κίνηση, ώστε να διερευνήσει τις προθέσεις των ανθρώπων του συλλόγου από τον γερμανικό Βορρά.

Στον Δικέφαλο παρακολουθούν εδώ και εβδομάδες την περίπτωση του Παπαδόπουλου, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, ο ΠΑΟΚ πλέον θα δείξει πιο σοβαρό ενδιαφέρον για τον 26χρονο στόπερ.

Το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, δεν είναι ο μισθός του Κυριάκου Παπαδόπουλου (κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ), αλλά οι απαιτήσεις του Αμβούργου, που ανέρχονται στα 6,5 εκ. ευρώ.

Η "Hamburger Morgenpost", κλείνει το δημοσίευμα της αναφέροντας, ότι ο ατζέντης του Έλληνα αμυντικού, Πολ Κουτσολιάκος, θα ταξιδέψει σύντομα στο Αμβούργο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.
sdna

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos