«Συμφωνία Αλάνιασπορ με Τζάλμα!»

Σύμφωνα με το τουρκικό σάιτ «futbolarena.com», η Αλάνιασπορ έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Τζάλμα Κάμπος!

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα από την επαρχία της Αττάλειας, μετά την εκλογή του Χασάν Τσετινκάγια στην προεδρίας της, προχωρά με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, με το όνομα του Τζάλμα Κάμπος να έρχεται στο προσκήνιο.

Οι Τούρκοι σημειώνουν ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ με την Αλάνιασπορ, καθώς ο ατζέντης του 31χρονου μεσοεπιθετικού συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του τουρκικού συλλόγου, μένοντας ικανοποιημένος από την πρόταση που του κατατέθηκε για τον πελάτη του.

Στο τούρκικο ρεπορτάζ δεν υπάρχει αναφορά για τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης που κατατέθηκε στον Τζάλμα Κάμπος, αλλά ούτε και τα χρήματα που προτίθεται να προφέρει η Αλάνιασπορ στον ΠΑΟΚ για τον παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο έως το καλοκαίρι του 2019.

Ο Τζάλμα Κάμπος πριν έρθει στον ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια στην Τουρκία (2012-16) σε Κασίμπασα, Κόνιασπορ και Γκεντσλερμπιλίγκι. Στα δύο χρόνια που είναι στον Δικέφαλο έχει 76 συμμετοχές με 12 γκολ και οκτώ ασίστ.


Πηγή:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White