«Σκουπίζει» την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!


Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στις 16:00 στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγακαταστάσεων, στα πλαίσια της πρώτης φάσης των play off της Stoiximan.gr Basket League και ψάχνει τη νίκη που θα του δώσει το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έκανε το 1-0 στις νίκες την περασμένη Τετάρτη (16/5) στο Παλατάκι, επικρατώντας με 78-74 και βρίσκεται στην Αθήνα με στόχο το… sweep, που θα τη στείλει στην επόμενη φάση.

Οι «ασπρόμαυροι» με το 3×3 κόντρα στην «ένωση» φέτος, έχουν αποδείξει, ότι είναι καλύτεροι, επομένως κατέβηκαν στην πρωτεύουσα για να τελειώσουν την πρόκριση, χωρίς να χρειαστεί και τρίτος αγώνας.

Νοκ άουτ από το ντέρμπι έχει τεθεί ο Απόλλων Τσόχλας, ο οποίος υπέστη πολύ σοβαρό τραυματισμό στον πρώτο αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους» στο αριστερό γόνατο, όμως ταξίδεψε με την αποστολή και θα στηρίξει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του από τον πάγκο.

Να θυμίσουμε, πως διαιτητές του ντέρμπι θα είναι οι Σχινάς, Σώμος και Παναγιώτου, με τον δεύτερο να έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές και τον τρίτο να μένει αξέχαστος, με τις αποφάσεις-παρωδία στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στο Φάρο το 2015…

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos