«Πρώτοι στην… ανδρική βαθμολογία»


Ο ΠΑΟΚ έκλεισε με νίκη την σεζόν στην Super League και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα πανηγύριζε σήμερα τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος.

Εκεί η εστιάζει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο match report μετά την νίκη με τον Πλατανιά, κάνοντας λόγο μάλιστα για «πρωτιά στην ανδρική βαθμολογία».

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει:


Με μια από τις γνωστές του εμφανίσεις, στην γεμάτη και ενθουσιώδη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ τελείωσε το Πρωτάθλημα σαν γνήσιος και κανονικός Πρωταθλητής, κατακτώντας τη νίκη και φτάνοντας τους 70 βαθμούς στην… ανδρική βαθμολογικη κατάταξη!

Τελευταίο του θύμα ο Πλατανιάς, ο οποίος ηττήθηκε με 2-0 και χωρίς να φέρει αντίσταση. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μπήκε… φουριόζα στην αναμέτρηση, έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και με δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο κλείδωσε ένα ακόμα τρίποντο.

Ο Μάτος κυνήγησε μία χαμένα φάση στο 9′ και η κεφαλιά του έγινε ασίστ στον Δημήτρη Πέλκα , ο οποίος με ένα υπέροχο σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά μετά ήταν η σειρά του Πρίγιοβιτς να βρει δίχτυα, με τον δημιουργό να μην αλλάζει.

Ο Μάτος από δεξιά βρήκε στον Σέρβο φορ και αυτός πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ του την φετινή σεζόν και ουσιαστικά κλείδωσε την νίκη.

Το μοναδικό ενδιαφέρον στα επόμενα 75 λεπτά ήταν που θα σταματήσει ο Δικέφαλος, ο οποίος έχασε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ενώ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης την μοναδική φορά που χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί και νίκησε τον αντίπαλο επιθετικό σε τετ α τετ.Ο επίλογος εν τέλει γράφτηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Βιεϊρίνια έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Πρίγιοβιτς και αυτός με κεφαλιά έκανε το 3-0, φτάνοντας τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα, δύο περισσότερα από τον Ανσαριφάρντ, που αγωνίζεται αύριο.

Μετά το σφύριγμα της λήξης οι πρωταθλητές… γηπέδου αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες της Τούμπας και χειροκρότησαν τους παίκτες, που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν συγκρέντρωσαν 70 βαθμούς στα γήπεδα με ένα παιχνίδι λιγότερο.


Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης , Μάτος , Βαρέλα , Μιχόγεβιτς , Βιεϊρίνια , Μαουρίσιο , Σάκχοφ (75’ Λημνιός ), Πέλκας (49’ Ελ Καντουρί ), Μακ (63’ Κάμπος ), Μπίσεσβαρ , Πρίγιοβιτς .Πλατανιάς: Κλιάιτς, Βάντερσον, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Ουές, Ντουαλά, Μάλσα, Ζίκο, Ενσικουλού (68’ Σινγκ), Κασαλίκα (84’ Φούφλια), Ουντόζι.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos