Πρωταθλήτρια η Κ20 του ΠΑΟΚ!

Η Κ20 του ΠΑΟΚ επικράτησε επί της αντίστοιχης του Λεβαδειακού με 4-2 στο πλαίσιο της εξ΄αναβολής 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των υποδομών της Super League, τερμάτισε έτσι στην πρώτη θέση και έτσι πανηγύρισε τον πολυπόθητο τίτλο.
Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο για τους «ασπρόμαυρους», καθώς σε μια φάση που αδράνησε η άμυνα τους δέχθηκαν γκολ από τον Ιωαννίδη στο δωδέκατο λεπτό της αναμέτρησης. Η αντίδραση του Δικεφάλου ήταν άμεση, αφού στο 18’ ο Μαρκόφσκι κέρδισε τους πάντες στον αέρα μετά από εκτέλεση κόρνερ και έκανε την ισοφάριση.

Ωστόσο, οι Βοιωτοί πήραν εκ νέου το προβάδισμα πάλι με τον Ιωαννίδη στο 21’, σκοράροντας με κοντινή προβολή μέσα από την μικρή περιοχή. Επτά λεπτά αργότερα, ο Δικέφαλος έφερε ξανά το ματς στα ίσια με νέα κεφαλιά του Γκαργκαλατζίδη στο 25΄, όπου ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία έγιναν πιο πιεστικοί και κατάφεραν να βρεθούν σε θέση οδηγού στο 65’ με τον Μαρκόφσκι να σκοράρει ξανά και να στέλνει τη μπάλα χωρίς δυσκολία στα δίχτυα των φιλοξενούμενων μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Γκαργκαλατζίδη. Ο ΠΑΟΚ είχε πατήσει για τα καλά το πόδι στο γκάζι και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2, έπειτα εκτέλεση φάουλ του Τσαούση και κεφαλιά του Μιχαηλίδη. Επίσης, ο Γκαργκαλατζίδης έχασε την ευκαιρία να βάλει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα του στο παιχνίδι, όταν με την συμπλήρωση 80 λεπτών σε εκτέλεση πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε, τον σταμάτησε ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού.
Η εικόνα του παιχνιδιού είχε για απόλυτο κυρίαρχο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος με το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα στέφθηκε πρωταθλητής των υποδομών Κ20 σε μια μαγευτική χρονιά τόσο για τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και για τους παίκτες του.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White