Ο Σαββίδης θα βάλει άλλα 11,1 εκ. ευρώ


Στη χθεσινή (30/5) Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (στα γραφεία της Τούμπας), παρουσία του 87,71% των μετόχων, αποφασίστηκε να προχωρήσει η ομάδα σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, την οποία αναμένεται να καλύψει ξανά ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έως τώρα έχει βάλει πάνω από 90 εκ. ευρώ στον Δικέφαλο και πλέον είναι έτοιμος να ξεπεράσει τα 100 εκ. ευρώ!

Πρόεδρος της συνέλευσης ήταν ο Μάκης Γκαγκάτσης και γραμματέας ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, ενώ παρόντες στην αίθουσα ήταν ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος (είναι και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ) και ο Άλκης Ησαϊάδηςαπό τον ΑΣ, η Μαρία Γκοντσάρεβα και λίγοι μικρομέτοχοι.

Η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα είναι ύψους 11,1 εκ. ευρώ και θα τρέξει έως τις 20 Ιουνίου έχοντας συν έναν μήνα παράταση. Δε θα γίνει με δημόσια εγγραφή και όποιος θέλει να βάλει χρήματα, θα πρέπει προσφέρει κατ’ ελάχιστο το ποσό των 100.000 ευρώ.

Εφόσον καλυφτεί εξολοκλήρου η νέα αύξηση τότε το μετοχικό κεφάλαιο του ΠΑΟΚ θα φτάσει στο ύψος των 100.029.632 ευρώ.

Υπήρχε η σκέψη για έκδοση νέου ομολογιακού δανείου (όπως είχε γίνει και παλαιότερα) για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να υπάρχει ταμειακή ρευστότητα, αλλά τελικά απορρίφθηκε κάτι τέτοιο, καθώς προχώρησε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos