Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ στο Mundial

Λίγοι μήνες έμειναν για την κορυφαία διοργάνωση του ποδοσφαίρου, με όλους τους ποδοσφαιρόφιλους να περιμένουν την σέντρα του Mundial 2018, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι.
Ο ΠΑΟΚ μάλιστα αναμένεται να έχει εκπροσώπηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στα ρωσικά γήπεδα, κάτι που πέρα από γόητρο θα αποφέρει στον Δικέφαλο και οικονομική ενίσχυση.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην αποστολή της Εθνικής Σερβίας, όπως και του Αμρ Ουάρντα, που ανήκει στους «ασπρόμαυρους», σε αυτή της Εθνικής Αιγύπτου, ενώ υπό προϋποθέσεις στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους μπορούν να κληθούν ο Ομάρ Ελ Καντουρί (Μαρόκο) και ο Μαρίν Λέοβατς -ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Ριέκα- (Κροατία).
Η FIFA αποζημιώνει
Από την μέρα που θα κληθούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στις Εθνικές Ομάδες των χωρών τους για την προετοιμασία τους, αλλά και κατά την διάρκεια της παρουσίας τους στο Mundial, η FIFA θα αποζημιώσει τον Δικέφαλο για κάθε ημέρα παρουσίας τους στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, το ποσό που θα μοιράσει στις ομάδες ως «αποζημίωση» το ποσό των 209 εκ. ευρώ, ήτοι περίπου 3-3.500 ευρώ για κάθε παίκτη που θα συμμετέχει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, θα πηγαίνουν στα ταμεία της ομάδας που τον δένει με συμβόλαιο.
πηγη:inpaok

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White