Επική ανακοίνωση των συνδέσμων!

Τα πράγματα με το όνομά τους λένε οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, σε μια εξαιρετική ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν από λίγο. Εκεί, μεταξύ άλλων, καλούν τον κόσμο της ομάδας σε συγκέντρωση στην Καμάρα το προσεχές Σάββατο 14 Απριλίου στις 15.00.

Αναλυτικά:

Αρκετές μέρες μετά τα γεγονότα που σημάδεψαν το μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορούμε πλέον να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για να ερμηνεύσουμε το παρελθόν, να δράσουμε στο παρόν και να δούμε πως θα κινηθούμε στο μέλλον.
Γνωρίζουμε το αστείο επίπεδο της Σούπερ Λίγκας, του πιο βρώμικου πρωταθλήματος του σύμπαντος, καλώς ή κακώς σε αυτό συμμετέχει και ο Π.Α.Ο.Κ, αλλά ομολογούμε ότι φέτος κάποιοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Ας κάνουμε μία σύνοψη για να θυμηθούμε λίγο τα περιστατικά και την «κανονικότητα» που μας έχουν επιβάλλει:
-) Ομάδες της επαρχίας και της Αθήνας δεν εκδίδουν εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες τους, κλείνουν ολόκληρες κερκίδες και οι αστυνομικές αρχές κυνηγάνε όσους κάνουν το έγκλημα να μετακινηθούν εντός ελληνικής επικράτειας για να παρακολουθήσουν ένα ματς.
-) Όλοι περιμένουν τους κρίσιμους αγώνες της Τούμπας που θα δείξουν ποιος θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Τελικά το ματς με τους κόκκινους δεν ξεκινάει ποτέ και το ματς με τους κίτρινους δεν τελειώνει ποτέ.
-) Διαιτητές παθαίνουν αμνησία, ξεφτιλίζουν τους κανόνες του αθλήματος και ξεχνάνε τι έχουν σφυρίξει κοροϊδεύοντας προκλητικά όσους διαθέτουν κάποια στοιχειώδη νοημοσύνη. Κανονικά γκολ ακυρώνονται, αλλά όχι από τον διαιτητή και τους βοηθούς του, και τελικά ο τίτλος του πρωταθλητή κρίνεται στα δικαστήρια και στα εφετεία.
Κάπως έτσι, ξεβρακώνονται απότομα και οριστικά οι ρομαντικοί που υποτίθεται ότι θέλουν να είναι πρωταθλητές στα γήπεδα αλλά ταυτόχρονα χτίζουν γήπεδα με λεφτά του εξαθλιωμένου ελληνικού λαού εν καιρώ μνημονίων. H ΑΕΚ του άρθρου 44 δηλαδή που κινήθηκε υπόγεια και επωφελείται από την δικαστική εξόντωση του πρωτοπόρου στα γήπεδα Π.Α.Ο.Κ με σκοπό να του κλέψει το πρωτάθλημα, ίσως για να το βάλει δίπλα στα κύπελλα που σήκωσε άνευ αγώνα. Οι οπαδοί της, αφού συνεννοήθηκαν πριν μερικά χρόνια με το τωρινό τους αφεντικό για να ρίξουν την ομάδα τους στη Γ’ Εθνική φεσώνοντας το δημόσιο (εμάς τους μαλάκες δηλαδή) έχουν πλήρως αποποιηθεί τις προσφυγικές τους αρχές και κατάντησαν χαμαιλέωντες. Η αλήθεια είναι μία: Οι αντίπαλοι του Π.Α.Ο.Κ, όταν ήρθε η ώρα να παίξουν μπάλα, είτε δεν κατέβηκαν στο γήπεδο, είτε αποσύρθηκαν από το γήπεδο επειδή θα μετρούσε ένα καθαρό γκολ. Έχουμε δηλώσει άπειρες φορές ότι δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους. Το ίδιο λέμε και τώρα. Ένας περισσότερος τίτλος είναι αιτία χαράς μόνο για τους τυχαίους και τους περαστικούς που νομίζουν ότι γίνεσαι ανώτερος σαν οπαδός από τα τρόπαια της ομάδας σου.
Εμείς εμπειρία σε τέτοιες «ομορφιές» δεν έχουμε και ούτε θέλουμε να αποκτήσουμε. Επίσης, δεν θέλουμε να αποκτήσουμε χάρτινα τρόπαια και τίτλους μέσω δικαστηρίων. Ο λόγος που αντιδρούμε και καλούμε τον κόσμο να αντιδράσει είναι επειδή δεν δεχόμαστε εκπτώσεις στην αξιοπρέπειά μας. Αυτή είναι η κουλτούρα μας και αυτά είναι τα ιδανικά μας. Τόσο απλά και τόσο κατανοητά. Δεν θα κάνουμε τους παθητικούς τύπους , ούτε θα συναινέσουμε στο βιασμό της λογικής. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα φρένο στην αδικία μόνο και μόνο για να είμαστε εντάξει με τους εαυτούς μας. Άλλωστε, όπως δε νοείται ΠΑΟΚ δίχως τον κόσμο του, δε νοείται να υπάρχει και κόσμος του ΠΑΟΚ που δεν αντιστέκεται.
Οι μεγαλύτεροι ζήσαν τις μεγάλες σφαγές της δεκαετίας του ’70 και του ’80 που κλέβανε από τον Π.Α.Ο.Κ πρωταθλήματα και κύπελλα αλλά να είστε σίγουροι πως το φετινό κατόρθωμα του ΠΟΚ εν έτει 2018 δεν έχει προηγούμενο. Με την ομάδα να παίζει με διαφορά την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα ενώ 7 αγωνιστικές έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών, ένα ματς που έχασε στα χαρτιά ενώ όλοι ήξεραν οτι ο γαύρος δε θα έφευγε με λιγότερα από 3-4 γκολ στην ΤΟΥΜΠΑ και τώρα πάνε να κάνουν και το αδιανόητο, να μας τιμωρήσουν επειδή ήρθαν να μας βιάσουν μέσα στο σπίτι μας ακυρώνοντας μας γκολ τίτλου στο 90′. Τιμωρία που σύμφωνα με την αστεία πρωτόδικη απόφαση η οποία είμαστε σίγουροι πως θα αλλάξει ο Π.Α.Ο.Κ τιμωρείται με -3 φέτος -2 του χρόνου και ποινή αποκλεισμού από το γήπεδο τριών ετών για τον Ιβάν Σαββίδη. Αν δεν έμπαινε ο Σαββίδης θα έμπαινε ο κόσμος λόγω της αγανάκτησής του και αυτή τη στιγμή δεκάδες ΠΑΟΚτσήδες θα γίνονταν έρμαια του ελληνικού κράτους. Αν από την άλλη δεν έμπαινε ούτε ο κόσμος πολύ απλά δε θα μετρούσε η γκολάρα του Βαρέλα. Αυτά τα όμορφα γίνονται στον ελληνικό αθλητισμό που προφανώς και είναι προέκταση της σάπιας ελληνικής κοινωνίας.
Αδερφέ ΠΑΟΚτσή. Απευθυνόμαστε σε εσένα και σε καλούμε να ενώσεις τη φωνή σου μαζί με χιλιάδες άλλους ΠΑΟΚτσήδες το Σάββατο 14/04, για να φωνάξουμε ΩΣ ΕΔΩ. Απευθυνόμαστε σε εσένα, γιατί η εποχή που οι κάτοικοι του Βορρά αντιμετωπίζονται σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας πρέπει να τελειώνει. Οι υπόλοιποι ας βάλουν το κάλπικο πρωτάθλημα εκεί που ξέρουν και ας κάνουν το γύρο του θριάμβου μαζί με διαιτητές, δικαστές και τα κόκκινα και πράσινα αδέρφια τους.
Ξέρουμε ότι στην ελληνική καθημερινότητα δεν είναι μόνο ο αθλητισμός σάπιος. Βλέπουμε κόμματα που υποστηρίζουν επιχειρηματίες που κατηγορούνται για εμπόριο ναρκωτικών, δικαστές που ξεφτιλίζουν κάθε έννοια δικαιοσύνης, δημοσιογράφους που για 5 ευρώ κάνουν το άσπρο μαύρο και τεράστιες πλειοψηφίες να παριστάνουν ότι όλα βαίνουν καλώς. Εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε σε όλους αυτούς πως δεν θα υπάρξει καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη.
Το Σάββατο, ο εβδομηντάρης παππούς, που το Μάη του ‘76 πανηγύρισε το γκολ του Γκουερίνο που μας έδωσε το πρωτάθλημα, και η φωνή του ακούστηκε μέχρι την Κατερίνη, θα πάρει τον εγγονό του από το χέρι, θα φορέσουν το ΠΑΟΚτσήδικο κασκόλ τους και με το κεφάλι ψηλά σαν πραγματικοί πρωταθλητές θα κατέβουν και θα ενώσουν τις φωνές τους με όλους εμάς. Με εσένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές.
Με σένα που έπαιζες Παρασίδη στην διαπασών όλη την εβδομάδα πριν το συλλαλητήριο του 1998, τον αδερφό σου που τρελάθηκε με τα 5 δευτερόλεπτα στον Σάβιτς το ’94, τα φιλαράκια σου που μπήκατε μαζί στο πούλμαν για την Τουρκία. Με όλους εμάς που κουραστήκαμε ο κάθε Μοναστηριώτης, Πούλιος, Λίτσας, Παπαπέτρου, Κασναφέρης, Σπάθας, Αρετόπουλος, Κομίνης, Μαρινάκης, Μητρόπουλος, Μελισσανίδης, Μητσοτάκης και Τσίπρας να κλέβει τα όνειρά μας. Αδερφέ ΠΑΟΚτσή, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αντιθέτως, όλα τώρα αρχίζουν. Θα σε δούμε στο δρόμο.
Καλούμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ από Θεσσαλονίκη επαρχία αλλά και κάθε γωνιά της γης, τα τμήματα υποδομής που είναι το μέλλον του συλλόγου,την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, το ΤΑΠ και τον ερασιτέχνη στο τεράστιο ειρηνικό συλλαλητήριο το Σάββατο 14/4/2018 στην Καμάρα στις 15:00. Θα υπάρχει σκηνή όπου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους όλης της οικογένειας του Π.Α.Ο.Κ. Στο τέλος θα ακολουθήσει πορεία στο γήπεδο της Τούμπας όπου όλοι μαζί θα παρακολουθήσουμε το ματς με τον Πανιώνιο σε γιγαντοοθόνη προκειμένου να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται στους πραγματικούς πρωταθλητές.
Υ.Γ: Tσίπρα, Μητσοτάκη βάλτε το καλά στο μυαλό σας, ότι στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα είστε ανεπιθύμητοι και δεν πρόκειται να ξαναπατήσετε το πόδι σας.
Ο αγώνας συνεχίζεται….
Μετά τιμής,
Σύνδεσμοι φίλων Π.Α.Ο.Κ

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White