Γ.Σαββίδης για Λουτσέσκου: «Ευχαριστούμε για όλα, αξίζεις το νταμπλ» (pic)


Ο Γιώργος Σαββίδης ευχήθηκε στον Ραζβάν Λουτσέσκου για τα γενέθλιά του, μιλώντας με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Ρουμάνο τεχνικό.

Η νίκη του ΠΑΟΚ στη Λαμία, τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να "σπάει" το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Ρουμάνος τεχνικός δέχτηκε τις πιο "θερμές" ευχές από την οικογένεια Σαββίδη δια στόματος Γιώργου που του ευχήθηκε το νταμπλ, ευχαριστώντας τον παράλληλα για τα όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής με τον Δικέφαλο.

"Ευχαριστούμε για όλα κόουτς. Πάντα είχαμε εξαιρετικούς παίκτες, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε πως τους έκανες να δουλεύουν ως ομάδα, να παλεύουν ο ένα για τον άλλον και το πιο σημαντικό να μάχονται για αυτή τη βαριά φανέλα.

Είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια τώρα, επειδή εσύ κρατάς τις ισορροπίες και σε ευχαριστούμε για αυτό. Χαρούμενα γενέθλια ξανά κόουτς και σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να κατακτήσεις το νταμπλ. Το αξίζεις και το αξίζουμε και φυσικά όλη η Βόρεια Ελλάδα το αξίζει. Συνέχισε να σπας ρεκόρ, είμαστε όλοι μαζί σου", ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos