Eξόργισαν τον Πασχαλάκη


Την έντονη αντίδραση του για τα όσα… ακούστηκαν σήμερα στο γήπεδο του Παναιτωλικού, εξέφρασε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης του ΠΑΟΚ, που άφησε σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, όπου πέρα από το αγωνιστικό, αναφέρθηκε στα όσα ακούστηκαν στο γήπεδο για το επίκαιρο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Δείτε όσα είπε ο πορτιέρο του Δικεφάλου:

Για το ρεκόρ που διατηρεί και αν είναι πιο σημαντικό αυτό ή το πρωτάθλημα:

«Προφανώς και να πάρουμε τον τίτλο, το ρεκόρ είναι κάτι το οποίο είναι ατομικό, είμαστε σε μια ομάδα ο ένας για τον άλλον, μόνο έτσι θα καταφέρουμε να κάνουμε πράγματα φέτος. Σαφώς είναι κάτι πολύ όμορφο, ατομικά να κερδίζεις πράγματα, απλώς αυτό που χρειαζόμαστε φέτος είναι ομαδικότητα, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε τον τίτλο».

Για να ολοκληρώσει αναφέροντας:

«…Και μία άσχημη παρένθεση ο κόσμος του Παναιτωλικού, που ήταν για… γέλια γιατί ειδικά στην αρχή λέγανε κάποια άσχημα πράγματα ειδικά για την Μακεδονία και νομίζω ότι αυτό δεν χρειάζεται να λέγεται από κανέναν στην Ελλάδα. Σίγουρα ήταν Αγρινιώτες στο συλλαλητήριο που έγινε πριν μερικές μέρες στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτι το οποίο με εξοργίζει ορισμένες φορές, νομίζω ήταν μια κακή παρένθεση από ένα μικρό μέρος των φιλάθλων. Ήταν κάτι ατυχές γιατί ο κόσμος του Αγρινίου δεν είναι αυτός».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos