Ολα δείχνουν Παναθηναϊκό


Ξεκαθαρίζει, όπως όλα δείχνουν, και η υπόθεση του Κάτσε που περιλαμβάνεται στα έμψυχα ανταλλάγματα για τον Ροντρίγκο Μολέδο.

Στη διαδικασία διευθέτησης των τελευταίων λεπτομερειών μπαίνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προκειμένου να ολοκληρώσουν το παζλ του δανεισμού του Ροντρίγκο Μολέδο από τον Παναθηναϊκό.

Στο σχετικό deal των δυο ομάδων, πέρα από τα χρήματα που θα εισπράξουν οι “πράσινοι”, αναφέρονται και σε δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στους Κάτσε – Κωνσταντινίδη.

Η πλευρά του Έργκους Κάτσε ολοκλήρωσε μια σειρά επαφών με τους “ασπρόμαυρους” και όλα δείχνουν πως ο 24χρονος “μετακομίζει” στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού παρά το γεγονός ότι “ψάχτηκε” και στο εξωτερικό. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν αύριο, παρά το γεγονός πως ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Νίκος Καγιούλης, ήταν καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας σε ανοιχτή επικοινωνία με τους "ασπρόμαυρους".

Υπάρχουν λεπτομέρειες που αφορούν τα bonus του Κάτσε που θα πρέπει να διευθετηθούν ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο ΠΑΟΚ θα αναλάβει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στην σχετική υπόθεση, θα πρέπει να λάβει κανείς υπόψιν και μια εκκρεμότητα του Παναθηναϊκού προς τον Μολέδο, με το τοπίο να "ξεκαθαρίζει" πιθανότατα κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας.
sdna

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos