Εξετάζει τον Αλεξάντερ Μπούτνερ (vids)

Το όνομα του Ολλανδού αριστερού μπακ της Φίτεσε, που έφτασε να αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου. 
Ο «Δικέφαλος» είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι στην προσεχή μεταγραφική περίοδο θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, όσο ο Λεβέκ είναι πιο κοντά στην έξοδο παρότι στην επιστροφή του στο γήπεδο, με την περίπτωση του Αλεξάντερ Μπούτνερ να είναι αυτή που φαίνεται πως έχει προκριθεί από τους «ασπρόμαυρους».

Ο Μπούτνερ βασικός και στα 11 παιχνίδια της Φίτεσε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Eredivisie (χωρίς να χάσει λεπτό και μετρώντας 4 ασίστ) αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Αγιαξ και αγωνίστηκε στην ομάδα του Αρνεμ το διάστημα 2008-12, προτού υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Δεν «έπιασε» στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν μέτρησε περισσότερες από 28 συμμετοχές τη διετία 2012-14, στη Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον και του Μόγιες, πριν πάρει μεταγραφή για την Ντιναμό Μόσχας, βρεθεί για ένα εξάμηνο (Ιανουάριος-Ιούνιος ’16) στην Αντερλεχτ και επιστρέψει στη Φίτεσε τον περασμένο Ιανουάριο.


Το όνομα του 28χρονου αμυντικού, που αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Arena Press», προφανώς και θα απασχολήσει ακόμη περισσότερο, όσο πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 




πηγη:gazzeta

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Black And White