Μελίσσας: «Καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ»


Τον ΠΑΟΚ έχρησε ως καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Νίκος Μελίσσας που αγωνίζεται ως δανεικός από τον «δικέφαλο» στη Λαμία

Ο Νίκος Μελίσσας μίλησε στον Libero 107,4

Για το αν δεν ήταν αναμενόμενο το 4-0 με βάση την εικόνα της Λαμίας ως τώρα:
«Αυτήν τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Είναι και μία εβδομάδα πριν το μεγάλο παιχνίδι οπότε η ψυχολογία και η διάθεση είναι μεγαλύτερη. Εμείς δεν είχαμε τέτοια εικόνα στα προηγούμενα παιχνίδια. Πιστεύω φάνηκε η διαφορά ποιότητας. Αλλους στόχους έχει ο ΠΑΟΚ, άλλους η Λαμία».

Για το πρώτο γκολ και πόση σημασία έχει πότε θα μπει: «Όσο πιο νωρίς το δεχτείς τόσο το χειρότερο... Παίρνει ψυχολογία η ανίπαλη ομάδα, δυσκολεύεσαι εσύ γιατι έχεις να αντιμετωπίσεις μια πολύ καλή ομάδα. Λειτουργεί αρνητικά όταν το δέχεσαι τόσο νωρίς».

Για το γκολ του Λέοβατς και αν ήταν περίεργη η φάση για τον τερματοφύλακα της Λαμίας: «Νομίζω κόντραρε και ήταν και απο κοντινή απόσταση το σουτ. Είναι δύσκολη φάση για να ρίξεις ευθύνη στον τερματοφύλακα».

Για τα πλάνα της Λαμίας πριν το παιχνίδι και τι δε βγήκε χθες: «Στόχος της Λαμίας είναι να σωθεί. Κοιτάει να κλέψει ότι μπορεί από αυτά τα ματς. Είτε είναι πόντους, είτε καλή εικόνα. Μας προβληματίζει περισσότερο η εικονα και όχι το σκορ, όπως είπε και ο προπονητής μας χθες. Στόχος μας είναι να χτυπάμε ομάδες στην έδρα μας, που έχουμε δυναμική. Εκτός έδρας, στόχος είναι να χτυπήσουμε τις μικρομεσαιές ομάδες για να παίρνουμε βαθμό ή βαθμούς».

Για τις διαφορές χθες σε σχέση με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που αντιμετώπισε και δυσκόλεψε η Λαμία: «Και τις δύο τις αντιμετωπίσαμε μετά από ευρωπαικό αγώνα. Το άλλο στοιχείο είναι ότι είχαμε πιο καλή εικόνα. Ήμασταν πιο οργανωμένοι και διαβασμένοι. Ο ΠΑΟΚ αυτήν τη στιμή έχει την ποιοτικότερη και καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ηταν πιο δύσκολο από τα άλλα παιχνίδια».

Για την εικόνα που είδε απο τον ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι: «Πιστεύω πως παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι οργανωμένος αμυντικά, έβγαλε συνδυασμούς, έβαλε κάτω τη μπάλα, έπαιξε γρήγορα. Αμυντικά δεν είχε πρόβλημα, ηταν πολύ καλά οργανωμένος. Αυτήν τη στιγμή, είναι στην καλύτερη κατάσταση και είδα μια ομάδα με καλή χημεία. Ηταν ένα αλάνθαστο παιχνιδι του ΠΑΟΚ».

Για το ντέρμπι που έρχεται με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Βλέπουμε πως παίρνει βαθμούς ο Ολυμπιακός και βλέπουμε ότι δεν πατάει καλά. Γέρνει προς τον ΠΑΟΚ η πλάστιγγα. Πιστεύω είναι στο χέρι του, να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Θα είναι δύσκολη ατμόσφαιρα. Είναι πιο έτοιμος και προετοιμασμενος από κάθε άλλη φορά».

Για την εικόνα του Ρέι με τον οποίο συνεργάστηκε για ένα μηνα πριν φύγει στην Λαμία:
«Το πιο θετικο όταν έρχεται ένας παίκτης από την Λατινική Αμερική στην πρωτη του χρονιά στην Ευρώπη, είναι η προσαρμογή. Τον βοηθήσε ότι προσαρμόστηκε γρήγορα. Είναι ένα παιδί που δουλεύει, είναι σοβαρός, είναι συγκεντρφωμένος. Και χθες που ήταν ένα σχετικό εύκολο παιχνίδι για αυτόν, ήταν συγκεντρωμένος και τα 90 λεπτά και δε σταματούσε να μιλάει στους συμπαίκτες του».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos