Ροντρίγκες: «Το οφείλω στον ΠΑΟΚ»


Συνέντευξη σε τούρκικη ιστοσελίδα παραχώρησε ο Γκάρι Ροντρίγκες μιλώντας και για τον ΠΑΟΚ.

O πρώην παίκτης του Δικεφάλου και νυν της Γαλατά δήλωσε μεταξύ άλλων:

Για τον Ιγκορ Τούντορ:"Τον ήξερα από τον ΠΑΟΚ, ήξερα έτσι το πως θα δουλέψω, το τι θα κάνω. Συνεχίζει με το ίδιο στυλ. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, οι προπονήσεις είναι πολύ "σφιχτές". Χρειαζόταν χρόνο γιατί πέρσι ήρθε στην ομάδα στα μέσα της σεζόν. Τώρα μπορείτε να δείτε πως κάνει πολύ καλή δουλειά, ελπίζω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Ξέρει πως πρέπει να είμαστε πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν, δουλεύουμε πάνω σε αυτό"

Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων:
"Δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην επιτυχία της Γαλατάσαραϊ, στοχεύουμε να γίνουμε πρωταθλητές".

Για τη πορεία της καριέρας του: "Ξεκίνησα στην Ολλανδία, μετά πήγα στη Βουλγαρία, ήταν μία σπουδαία εμπειρία. Εκεί μεγάλωσα, έγινα μεγαλύτερος άντρας. Μετά πήγα στην Ισπανία, μία από τις καλύτερες εμπειρίες μου γιατί έπαιξα στη La Liga, ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ με έκανε καλύτερο ποδοσφαιριστή, έπαιξα στο πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα Λιγκ, έπαιξα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γαλατάσαραϊ είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στο οποίο έχω παίξει. Θέλω να κερδίσω τα πάντα με τη Γαλατάσαραϊ. Να γίνω πρωταθλητής, να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και να νιώσω ακόμα καλύτερα το πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Γαλατάσαραϊ".
sdna

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos