Το παράπονο του Πρίγιοβιτς για την τροφοδοσία του στην επίθεση


Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε για τη σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών αλλά και για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής στα παιχνίδια.

Πέτυχε ένα ακόμα γκολ, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και αισιοδοξεί για τη συνέχεια. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ελπίζει βέβαια πως θα αυξηθεί η τροφοδοσία του στην επίθεση...

«Η δουλειά μου είναι στην περιοχή και να δέχομαι μπαλιές όταν θα τροφοδοτούμαι σωστά θα κάνω ευκαιρίες. Σήμερα είχα μία και έγινε γκολ. Έχουμε καλούς παίκτες και θα με βοηθήσουν να βρω τα πατήματα μου» είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ εκφράζοντας το παράπονό του.
 
Για τη νίκη: «Είναι μια σημαντική νίκη, γιατί δεν παίζουμε στο επίπεδο που θέλουμε αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε πολύ έντονα, είπαμε κάτι στην προπόνηση που δεν το κάναμε. Όταν το κάναμε για ένα δεκάλεπτο πετύχαμε το γκολ. Πρέπει να το διορθώσουμε, να αλλάξουμε αυτή την εικόνα. Είναι αρχή της σεζόν, είναι μια δύσκολη κατάσταση για εμάς. Είναι δύσκολη για κάθε ομάδα, όταν πρέπει στην αρχή να βρει μια ομάδα τους αυτοματισμούς της. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς από σήμερα και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια».
 

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown