Ο Πρίγιοβιτς έδωσε χρόνο στον ΠΑΟΚ να γίνει επιτέλους… ΟΜΑΔΑ


Ο Δικέφαλος επικράτησε δύσκολα αλλά δίκαια του Παναιτωλικού με τον Σέρβο επιθετικό να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη και την… ηρεμία του και του τα χάρισε και πάλι ο Πρίγιοβιτς. Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί και κέρδος ο χρόνος που του δίνεται για να γίνει ομάδα εντάσσοντας σ’ αυτήν και τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες παίκτες του.
Η ομάδα του Λουτσέσκου αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην κλειστή άμυνα του Παναιτωλικού μην μπορώντας να δημιουργήσει ευκαιρία για ένα ημίχρονο. Πεταμένα 45 λεπτά, αυξημένο άγχος και ανάγκη για το γκολ που θα κάνει τη διαφορά.

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά. Με τον τρομερά παθιασμένο Μάτος να δίνει το σύνθημα, δημιουργήθηκαν οι ευκαιρίες για το γκολ με σημαντικότερη τη διπλή στο 62’.

Τελικά ο Πρίγιοβιτς στο 74’ πήρε για πρώτη φορά σωστά την μπάλα και με κεφαλιά έκανε το 1-0 που χάρισε και τη νίκη στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το στόχο του αλλά για να διεκδικήσει τους στόχους του θα πρέπει να βελτιωθεί γρήγορα…

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάτσε (64' Βιεϊρίνια), Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί, Μακ (52' Πέλκας), Κάμπος, Πρίγιοβιτς (79' Κουλούρης).

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Ρότσα, Μιχάι, Μόρας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο (72' Μπράβο), Ρόσα, Λόπες (78' Μάζουρεκ), Κλέσιο, Ντίαζ (71' Mαρκόφσκι).

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown